Lease & Financieren

Leasen en financieren kent vele varianten. Het biedt enorm veel voordelen voor u als ondernemer. Wilt u meer weten over leasen of het financieren van uw wagenpark? Stam helpt u graag verder. Van Shortlease tot lange termijn lease. Van Occasion lease tot private lease voor uw medewerkers. Wij kunnen u iedere vorm van leasen of financieren aanbieden. 

Financial lease bij Stam Zakelijk

Een goede keuze voor bedrijven die willen investeren in hun wagenpark, met de mogelijkheid om aan het einde van de leaseperiode eigenaar te worden van het voertuig. Vaak kunnen we u al een interessante financiering aanbieden vanaf 0% rente.

Opperational Lease

Kies voor een zorgelose oplossing waarbij Stam Zakelijk alle onderdelen van het voertuigbeheer voor zijn rekening neemt, van onderhoud tot verzekering, met Full Opperational Lease. Of kies voor Netto Operational Lease. hiermee bent u vrij om zelf keuzes te maken inzake de service componenten zoals reparatie en onderhoud, maar bijvoorbeeld ook voor de verzekering.

FlexLease

Flexlease is een vorm van afwisselende auto's. Moet u vaak een kleinere of grotere auto hebben en zit u niet te wachten om meerdere auto's aan te schaffen? Dan is Flexlease wat voor u.

Business to Employee

Om u medewerkers mobiel te houden kunt u ook kiezen voor Business to Employee Lease. Dat is een vorm van Private Lease voor u medewerkers. Het voordeel hiervan is dat uw medewerkers met 1 partij zaken doen en u grip heeft op de keuze van uw medewerkers indien u kiest voor het combineren met een mobiliteitsbudget.

Occasion Lease

Maakt het voor u niet uit of een auto jong gebruikt of nieuw is? Dan is occasion lease een uitstekend alternatief. Naast dat het voordeel kan bieden voor de bijtelling, zorgen wij er ook voor dat u snel mobiel bent omdat u direct uit ons voorraad kiest. Omdat de eerste afschrijving vaak al geweest is, kunnen we veel auto's tegen een scherper tarief aanbieden. Dit is een erg interessante lease variant voor startende ondernemers. 

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!