Lease & Financieren

Leasen en financieren kent vele varianten. Het biedt enorm veel voordelen voor u als ondernemer. Wilt u meer weten over leasen of het financieren van uw wagenpark? Stam helpt u graag verder. Van Shortlease tot lange termijn lease. Van Occasion lease tot private lease voor uw medewerkers. Wij kunnen u iedere vorm van leasen of financieren aanbieden. 

Lease 

Voor het leasen hebben we verschillende varianten voor u bedacht:
  • Netto operational lease
  • Full operational Lease
  • Shortlease
  • Flexlease
  • Business to Employee
  • Occassion Lease

Netto Operational Lease

Met Netto Operational Lease bent u vrij om zelf keuzes te maken inzake de service componenten zoals reparatie en onderhoud, maar bijvoorbeeld ook voor de verzekering. U heeft daarmee zelf de touwtjes volledig in handen. Dit geeft u maximale vrijheid en zorgt ervoor dat u de auto(s) buiten uw eigen balans houdt. 

Full Operational Lease

Met Full Operational Lease heeft u alle zaken geregeld via Stam. U betaalt 1 maandbedrag waarin alle servicecomponenten, verzekering, wegenbelasting en reparaties inbegrepen zijn. Zo hoeft u nergens meer zorgen om te maken en bent u altijd verzekerd van een goed onderhouden auto. Het enige wat u nog apart hoeft te betalen is de brandstof. Ook de brandstofkaart kunnen wij voor u verzorgen zodat alle autokosten via 1 factuur verloopt.

ShortLease

ShortLease is een vorm van Full Operational Lease voor een korte periode. Bent u op zoek naar mobiliteit voor 1 dag tot 12 maanden. Dan is Shortlease de juiste oplossing. U bent dan flexibel in het ophalen en inleveren van de auto wanneer het u uitkomt. De kosten worden per dag bepaald. Stam zorgt altijd voor een grote variatie in ShortLease auto’s zodat u morgen al weg kunt rijden in een leaseauto.


FlexLease

Flexlease is een vorm van afwisselende auto’s. Moet u vaak een kleinere of grotere auto hebben en zit u niet te wachten om meerdere auto’s aan te schaffen? Dan is Flexlease wat voor u. Met Flexlease betaald u 1 maandbedrag per maand en kunt u wisselen in een aantal verschillende voertuig categorieŽn. U bepaalt samen met ons welke type voertuig u zou willen en wij maken een offerte op maat voor u. 

Business to Employee

Om u medewerkers mobiel te houden kunt u ook kiezen voor Business to Employee Lease. Dat is een vorm van Private Lease voor u medewerkers. Het voordeel hiervan is dat uw medewerkers met 1 partij zaken doen en u grip heeft op de keuze van uw medewerkers indien u kiest voor het combineren met een mobiliteitsbudget. Hiermee bent u als werkgever verzekert van het juiste vervoer voor u medewerkers en biedt u als werkgever een mooie secundaire voorwaarde voor uw medewerkers.

Occassion Lease

Maakt het voor u niet uit of een auto jong gebruikt of nieuw is? Dan is occasion lease een uitstekend alternatief. Naast dat het voordeel kan bieden voor de bijtelling, zorgen wij er ook voor dat u snel mobiel bent omdat u direct uit ons voorraad kiest. Omdat de eerste afschrijving vaak al geweest is, kunnen we veel auto’s tegen een scherper tarief aanbieden. Dit is een erg interessante lease variant voor startende ondernemers. 

Financieren 


Bent u niet op zoek naar lease en heeft u liever de auto(‘s) op uw eigen balans staan?
Dan helpt Stam graag verder met het financieren van de objecten. Zo houdt u uw werk kapitaal
beschikbaar voor andere investeringen en betaalt u de auto af in een afgesproken looptijd.

Voor financieren hebben we verschillende varianten voor u bedacht:

  • Financial lease
  • Sale & Leaseback
 

Financial Lease

Dit is de meest gekozen vorm van zakelijk financieren. Hierbij bent u de eigenaar van het voertuig en staat het voertuig op uw eigen balans. De bank leent u dit bedrag, met als onderpand uw voertuig. U betaalt dus het voertuig terug in een afgesproken periode met een vast rentepercentage. Voordeel is dat u de auto kunt afschrijven en dat u grip houdt op uw boekwaarde. Vaak kunnen we u al een interessante financiering aanbieden tegen 0% rente. 

Sale & Leaseback

Heeft u een auto in eigendom maar vind u het zonde dat het geld vast zit? Dan kan Sale & Leaseback een uitstekende optie voor u zijn. Hierbij verkoopt u de auto aan de financieringsmaatschappij en leaset u deze terug via een Financial Lease constructie. Daarmee blijft u wel eigenaar maar stelt u uw auto beschikbaar als onderpand waardoor er geld vrij komt. Dit kunt u dan gebruiken voor eventueel andere investering of voor extra financiŽle buffer.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor financial lease of sale & leaseback? 

Contactformulier 

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 


Voorwaarden
Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag.
Contactreden valt binnen deze categorie: Autorelevante informatie, merk/model informatie, overige commerciŽle info.
De lead wordt opgevolgd door Stam.
Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via: telefoon, WhatsApp, e-mail of SMS. Voor informatie over privacy lees onze privacy verklaring op de website. 

 

 

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!