Géén vaste reiskostenvergoeding meer mogelijk vanaf 1 januari 2022!

Er komt een grote wijziging aan voor het bedrijfsleven in Nederland: per 1 januari 2022 verdwijnt het fenomeen van de vaste reiskostenvergoeding. Werkgevers mogen dan niet zomaar meer een vaste reiskostenvergoeding aan hun medewerkers aanbieden, maar alleen daadwerkelijk gemaakte reizen mogen onbelast vergoed worden.

Dit alles heeft te maken met de corona maatregelen die ervoor gezorgd hebben dat steeds meer mensen thuis zijn gaan werken maar onbelast hun vergoeding blijven ontvangen. Omdat er minder gereisd wordt voor woon-werk of werk kilometers heeft de overheid bepaald dat alleen daadwerkelijke reizen nog vergoed mogen worden.

Dit heeft een grote impact op de administratie van alle reisbewegingen van alle medewerkers bij een bedrijf. Wij kunnen hierin helpen! Met onze Stam Mobility Card en app kunt u alle reisbewegingen vastleggen zodat alleen de daadwerkelijk gereisde kilometers worden uitbetaald. Wilt u weten wat voor impact dit heeft op uw bedrijf? Wij maken graag een afspraak met u! 

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!