MobiGo kiest voor Stam Mobility Share

Per 1 april 2022 heeft MobiGo, een deelauto initiatief in Zeist en omgeving, gekozen voor Stam Mobility als partner voor zowel het platform als deelauto’s. Gezamenlijk hebben ze de ambitie om de komende jaren de groei door te zetten in het aantal deelauto’s in de regio.

MobiGo, voorheen Samen Slim Rijden Zeist, is opgestart vanuit het Samenlevingsinitiatief Samen Duurzaam Zeist. Dit is een beweging van, voor en door inwoners en organisaties uit Zeist gericht op het duurzaam maken van Zeist. MobiGo is door Kurago opgezet als project binnen Samen Duurzaam Zeist. In de komende maanden zal MobiGo overgaan naar de nieuwe coöperatie van autodelers MobiCoop.

Arnout van Dijk, eigenaar en initiatiefnemer van MobiGo maakte zelf al jaren gebruik van een deelauto en heeft de ambitie het gebruik van de deelauto, en dan vooral de elektrische deelauto, te stimuleren. Waarom? Arnout: De elektrische auto’s stoten geen CO2 uit tijdens het rijden (de publieke laadpalen worden gevoed met regionaal opgewekte duurzame stroom!) en geen fijnstof!

Stam Mobility Share is vorig jaar begonnen als initiatief om deelvervoer makkelijk en interessant te maken voor bedrijven. Ersin Sönmez, manager Stam Mobility, legt uit: Deelvervoer is steeds meer een hot-item in onze samenleving. Veel meer mensen stappen van bezig naar gebruik. De komende jaren zullen grote steden zich nog meer focussen op verduurzamen van de binnenstad waarbij deelauto’s en ander deelvervoer een belangrijke plek gaat krijgen in de samenleving.

Arnout: Met Stam Mobility kies ik voor een partner die met mij mee denkt en mee wilt groeien. Ze bieden zowel het platform als de auto in één oplossing. In deze fase is het belangrijk dat er een partner is die mee gaat in de denkwijze van onze onderneming. Wij zijn enthousiast over de samenwerking. 

Ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Stam Mobility Share? Neem contact op met onze Mobility Masters.

CONTACT

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!