Hoe gaat u als bedrijf om met zakelijke mobiliteit na corona?

Zowel zakelijk als privé heeft corona grote gevolgen gehad. Kantoren en winkels waren deels dicht, het personeel werkte veel thuis of hybride. Inmiddels werkt een groot deel van de mensen weer op kantoor, maar deels ook thuis. Het hybride werken is erg populair. Hoe gaat u als bedrijf goed om met uw mobiliteitsbeleid?


Reisbehoefte van het personeel

Sinds er meer thuis gewerkt wordt is de reisbehoefte van het personeel ook veranderd. Het is belangrijk om te kijken naar de wensen van de onderneming en het personeel. Is er bijvoorbeeld meer behoefte aan het OV, zakelijke lease fietsen of flexibele leenauto's vanaf kantoor voor bijvoorbeeld afspraken buiten de deur? Door in te spelen op de reisbehoefte van het personeel wordt u ook aantrekkelijker voor werkzoekende! Ook zijn de kosten voor mobiliteit beter afgestemd op de zakelijke ritten. 

Hybride werken

Hybride werken heeft een aantal voordelen voor het bedrijf en het personeel. Zo zijn de kosten voor mobiliteit lager dankzij het minder reizen van en naar werk. Daarnaast  is er minder kantoorruimte nodig voor bedrijven met veel Hybride werkers en hebben de medewerkers minder vaak last van files en lange reistijden. Wat daardoor ook in populariteit stijgt: een reserveringssysteem voor werkplekken. Dit kan ook worden toegepast op parkeerplekken of leenauto's.

 
 

Mobiliteitsoplossing van Stam Mobility

Stam Mobility helpt u graag bij het uitzoeken van de mobiliteitsoplossing die aansluit bij uw onderneming. Naast lease auto's en laadoplossingen voor elektrische auto's biedt Stam Mobility ook zakelijke lease fietsen en scooters en een complete mobiliteitspas voor ov, rittenregistratie, mobiliteitsbudget en nog veel meer. Benieuwd naar de mogelijkheden en wat Stam Mobility voor uw organisatie kan betekenen? Onze Mobility Masters staan voor u klaar. 

CONTACT

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!