Gratis Airco Check

We gaan weer de lente in! Met zonnige en warme dagen in aantocht is het prettig dat je weet of het aircosysteem nog goed werkt. En is alles wel schoon en fris? Je weet het direct na de gratis Airco Check!

MAAK AFSPRAAK

Renault Airco Service All-in tarieven:

Renault  heeft verschillende aircoservicepakketten ontwikkeld, met landelijk geldende All-in adviesprijzen. Afhankelijk van het type Renault dat je rijdt is er altijd een pakket geschikt om jouw airconditioning in optimale conditie te brengen en te houden.

 Airco Reiniging

In een aircosysteem kunnen zich bacteriŽn ophopen. Dat is niet gezond en ruikt bovendien muf. Wij reinigen het systeem, controleren de werking ervan en checken de staat van de leidingen.


Nķ voor slechts € 39,-


MAAK AFSPRAAK

 Airco Servicebeurt

Bij deze servicebeurt controleren wij de werking van je aircosysteem en vullen de compressorolie bij. Daarnaast sluiten wij met een druktest met contrastvloeistof eventuele lekkages uit. Het koudemiddel van het aircosysteem wordt ververst en aangevuld en indien nodig wordt het pollenfilter vervangen.MAAK AFSPRAAK

 Airco onderhoud Compleet

Wil je zeker weten dat je airconditioning schoon is en het hele jaar optimaal zijn werk doet? Kies dan voor de complete behandeling van je aircosysteem. Deze bestaat uit de Airco Reiniging ťn Airco Servicebeurt zoals hiervoor omschreven.


Nķ vanaf € 139,-


MAAK AFSPRAAK
 

GRATIS AIRCO CHECK

Om het rijplezier in jouw Dacia optimaal te houden is een goed werkende airconditioning van belang. De airconditioning zorgt niet alleen voor de gewenste temperatuur in de auto, ook laat de airconditioning je genieten van de frisse lucht in jouw Dacia.

Vier belangrijke redenen waarom de airconditioning van jouw Dacia een periodieke service beurt bij de Dacia-dealer verdient:

 1. Kostenbesparing
  Een goed werkend airconditioning zal minder snel defecten vertonen en minder energie verbruiken wat resulteert in minder brandstof verbruik. Met tijdig onderhoud voorkom je dure reparaties die vaak vele mate hoger uitvallen dan de kosten van een tijdige servicebeurt.
 2. HygiŽne
  Na verloop van tijd ontwikkelen zich in het aircosysteem bacteriŽn en schimmels. Dit veroorzaakt naast geurtjes ook lichamelijke klachten aan luchtwegen en ogen. Tijdens de airco service wordt het systeem grondig en hygiŽnisch gereinigd waardoor deze klachten eenvoudig worden voorkomen.
 3. Veiligheid
  Als jouw airco goed functioneert, voorkomt hij dat je ramen beslaan. Bovendien houdt hij je als bestuurder fris en alert. Tijdens de Airco Service controleert jouw Dacia-dealer de volledige werking van jouw aircosysteem. Eventuele herstellingen voert jouw Dacia dealer vakkundig voor je uit, vanzelfsprekend tegen scherpe tarieven.
 4. Werking
  Jouw airconditioning werkt sneller en efficiŽnter als hij in topvorm verkeert. Hij houdt jouw Dacia heerlijk fris in de zomer en verhoogt tijdens de andere seizoenen jouw temperatuurcomfort.

MAAK AFSPRAAK 

 Last van pollen?

Dan hebben wij goed nieuws! Er zijn ook allergie-filters die vrijwel alle pollen uit de lucht filteren. Dan ga je nůg comfortabeler de lente in. Neem contact op voor meer informatie. 

Aanbiedingen zijn geldig in de actieperiode van 1 maart t/m 31 mei 2022. Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen vanuit Dacia Nederland vanaf 1 januari 2022, incl. btw en excl. evt. aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. (Prijs)wijzigingen voorbehouden. Vraag ons naar de prijzen voor jouw Dacia.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!