✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30778 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Gratis AIRCO check bij Stam 

tm 31 mei 

MAAK AFSPRAAK

GRATIS AIRCO CHECK

Om het rijplezier in jouw Dacia optimaal te houden is een goed werkende airconditioning van belang. De airconditioning zorgt niet alleen voor de gewenste temperatuur in de auto, ook laat de airconditioning je genieten van de frisse lucht in jouw Dacia.

Vier belangrijke redenen waarom de airconditioning van jouw Dacia een periodieke service beurt bij de Dacia-dealer verdient:

 1. Kostenbesparing
  Een goed werkend airconditioning zal minder snel defecten vertonen en minder energie verbruiken wat resulteert in minder brandstof verbruik. Met tijdig onderhoud voorkom je dure reparaties die vaak vele mate hoger uitvallen dan de kosten van een tijdige servicebeurt.
 2. HygiŽne
  Na verloop van tijd ontwikkelen zich in het aircosysteem bacteriŽn en schimmels. Dit veroorzaakt naast geurtjes ook lichamelijke klachten aan luchtwegen en ogen. Tijdens de airco service wordt het systeem grondig en hygiŽnisch gereinigd waardoor deze klachten eenvoudig worden voorkomen.
 3. Veiligheid
  Als jouw airco goed functioneert, voorkomt hij dat je ramen beslaan. Bovendien houdt hij je als bestuurder fris en alert. Tijdens de Airco Service controleert jouw Dacia-dealer de volledige werking van jouw aircosysteem. Eventuele herstellingen voert jouw Dacia dealer vakkundig voor je uit, vanzelfsprekend tegen scherpe tarieven.
 4. Werking
  Jouw airconditioning werkt sneller en efficiŽnter als hij in topvorm verkeert. Hij houdt jouw Dacia heerlijk fris in de zomer en verhoogt tijdens de andere seizoenen jouw temperatuurcomfort.

Dacia Airco Service All-in tarieven:

Dacia heeft verschillende aircoservicepakketten ontwikkeld, met landelijk geldende All-in adviesprijzen. Afhankelijk van het type Dacia dat je rijdt is er altijd een pakket geschikt om jouw airconditioning in optimale conditie te brengen en te houden.

MAAK AFSPRAAK

Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw. Actieperiode airco aanbiedingen 1 maart t/m 31 mei 2020. Wijzigingen en fouten voorbehouden.