✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 29218 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Dacia Lodgy

De veelzijdige MPV

Ervaar een nieuwe Dacia Lodgy
of één van onze occasions. Plan direct je
proefrit of kom langs in de showroom.

Onderhoud aan je Lodgy

Met onderhoud bij Stam Dacia komen jij én je Dacia Lodgy nooit voor een onaangename verrassing te staan. Zo helpen wij je verder met de onderhoud, service en reparatie van je Dacia. Als officieel Dacia dealer kennen wij je Lodgy als geen ander!

ONDERHOUD & SERVICE

Dacia Lodgy - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Dacia Lodgy? Laat je overtuigen om te kiezen voor de ruimtelijke gezinsauto van Dacia. In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren voor je klaar. Laat je inspireren door de Dacia Lodgy!

KOM PROEFRIJDEN

Dacia Lodgy - fotogalerij

Kopje koffie?
Wij doen je graag een scherp voorstel!

MAAK NU EEN AFSPRAAK

95% tevreden!

Dit vinden onze STAMbassadeurs

29.218 KLANTREACTIES
Ik had een proefrit via internet aangevraagd en toen ik langskwam stond de auto klaar met een persoonlijke kaart aan de binnenspiegel. Ik heb het gehele proces als zeer persoonlijk ervaren.
Lees alle reviews

Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €696,09 (incl. 21% BTW), recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.