✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30722 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Dacia LODGY

De veelzijdige MPV

Ervaar een nieuwe Dacia LODGY
of n van onze occasions. Plan direct je
proefrit of kom langs in de showroom.

Onderhoud aan je LODGY

Met onderhoud bij Stam Dacia komen jij n je Dacia LODGY nooit voor een onaangename verrassing te staan. Zo helpen wij je verder met de onderhoud, service en reparatie van je Dacia. Als officieel Dacia dealer kennen wij je LODGY als geen ander!

ONDERHOUD & SERVICE

Dacia Lodgy - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Dacia Lodgy? Laat je overtuigen om te kiezen voor de ruimtelijke gezinsauto van Dacia. In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren voor je klaar. Laat je inspireren door de Dacia Lodgy!

KOM PROEFRIJDEN

Dacia Lodgy - fotogalerij

Kopje koffie?
Wij doen je graag een scherp voorstel!

MAAK NU EEN AFSPRAAK

95% tevreden!

Dit vinden onze STAMbassadeurs

30.722 KLANTREACTIES
Ik kwam voor een stekkertje en bij de vraag of ze een foutcode konden resetten werd mijn auto gelijk even binnen gezet en aan de computer gehangen. Al snel werd duidelijk dat mijn stekker niet de o...
Lees alle reviews

2020 - Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto aan de consument, zijnde levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, brandstof (€ 10), handelings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €748,52 (incl. btw), recyclingbijdrage (€ 35 incl. btw) en registratiekosten € 51,10 (btw-vrij)Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.