'Dacia Deelt Uit Dagen!' van 12 t/m 22 mei


Stam doet accessoire pakket cadeau bij nieuwe Dacia

Het is een feest om Dacia te rijden. Daarom viert Stam Dacia-dealers de ‘Dacia Deelt Uit Dagen!’ Kopers van een nieuwe Dacia krijgen in de actieperiode van 12 tot en met 22 mei 2016  een accessoire pakket naar keuze ter waarde van €500 cadeau.

Vier accessoire pakketten t.w.v. €500
Voor bijna elk Dacia-model kan de koper kiezen uit twee accessoire pakketten; voor de Sandero, de Sandero Stepway, de Logan MCV, de Dokker en de Lodgy hebben we het Pack Travel en het Pack Comfort. Voor de Duster is er te kiezen uit het Pack Travel en het Pack SUV. Voor de Dokker VAN hebben we een Pack Dokker Van beschikbaar.

  • Het Pack Travel bevat een dakkoffer van 400 liter, twee dwarsdragers en een draagbare koelbox.
  • Het Pack Comfort omvat een Logicom DJIX dvd-speler met twee schermen, luxe tapijt, verlichte dorpellijsten en verchroomde lijsten in de grille en op de achterklep.
  • Het Pack SUV bestaat uit een styling bar aan de voorzijde, sidebars en een verchroomd uitlaateindstuk.
  • Het speciale Pack Dokker Van biedt een houten vloer in de laadruimte, zijwandbescherming en rasters voor de achterruiten ter voorkoming van inbraak.

Bi-Fuel
Dacia’s zijn er niet alleen in benzine- en dieselversies Er zijn ook Bi-Fuel-versies van de Sandero, de Sandero Stepway en de Logan MCV, die van een LPG-installatie zijn voorzien. LPG is voordelig en beter voor het milieu én voor de levensduur van de motor. De LPG-tank in de Bi-Fuel-versies kost bovendien geen bagageruimte, want de tank zit op de plaats van het reservewiel. De aanschafprijs van een Bi-Fuel-versie is lager dan die van een benzineversie! De Dacia Sandero Bi-Fuel is er voor €10.990, de Sandero Stepway Bi-Fuel voor 13.690 euro en de Logan MCV Bi-Fuel voor €11.790 (vanafprijzen).

Easy-R-automaat
Dacia heeft ook versies met automatische transmissie in het modellengamma. De Easy-R-automaat biedt extra comfort en rijplezier voor een meerprijs van slechts €500 ten opzichte van de handgeschakelde versies! Het verbruik van de automatische versie is nagenoeg gelijk aan dat van de handgeschakelde benzineversie. In de ECO-modus is het brandstofverbruik nog lager doordat de transmissie automatisch de zuinigste versnelling kiest.
De Easy-R-automaat is beschikbaar voor de Sandero en Sandero Stepway in de Lauréate-versie. Voor de Logan MCV wordt de automaat aangeboden op het Lauréate- en Prestige-uitrustingsniveau. De automaat behoort overigens niet tot de keuzemogelijkheden voor de gratis accessoire pakketten.

Financiering: Dacia 4 All
Dankzij Dacia 4 All is het plezier van Dacia rijden voor iedereen bereikbaar. Het aankoopbedrag kan in vier jaar worden betaald, tegen slechts 4% rente en zonder aanbetaling. En dat met maar liefst vier jaar garantie’, Dacia 4 All is beschikbaar voor alle personenauto’s van Dacia, dus iedereen kan Dacia rijden.  

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!