Met de Extreme versies van Dacia wordt de wereld jouw achtertuin

Je gaat nog meer van de paden met de nieuwe extreme versie die beschikbaar is op alle modellen. Kies voor een Dacia model die bij jouw past en ervaar de wereld met de Extreme uitvoering.

DACIA SPRING EXTREME

Met een sterkere motor van 65 pk (20 pk meer dan de Spring Essential) is deze Dacia Spring echt Extreme te noemen. Met de sterkere motor heb je nog meer plezier, je schiet uit de startblokken door een snellere acceleratie en je kan comfortabel in en buiten de stad cruisen met 4 personen. Elektrisch rijden is stil, leuk en beter voor het klimaat dan rijden met een verbrandingsmotor. Met de Dacia Spring Extreme rijd je schoner, stiller en stoerder.

Bekijk de Dacia Spring Extreme en ga op avontuur. 

BEKIJK SPRING EXTREMEDACIA SANDERO STEPWAY EXTREME

De Sandero Stepway Extreme geeft je Extended Grip-technologie voor nog betere grip op moeilijk terrein. Extended Grip laat meer voorwielspin toe, dit zorgt ervoor dat de eerste laag sneeuw of modder weggeveegd wordt zodat je meer grip hebt. Hierdoor zit je minder snel vast dan met het traditionele systeem wat zorgt dat je wielen niet kunnen spinnen. 

Naast deze nieuwe technologie is ook het uiterlijk opvallend aangepakt. Met de koperbruine kleuraccenten en de hoogtekaarten is de natuur ge´ntegreerd in het design van de Sandero Stepway Extreme. Zowel vanbinnen als vanbuiten. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van stevige materialen zoals rubberen matten, instaplijsten en wasbare MicroCloud TEP bekleding. Ervaar de Sandero Stepway Extreme bij Stam Dacia.

BEKIJK SANDERO STEPWAY EXTREME

DACIA DUSTER EXTREME

Ga voor de echte extreme Dacia met de Duster Extreme. Deze SUV is klaar voor elk avontuur met de duurzame uitrusting zoals de spatbordbeschermers, rubberen matten en instaplijsten. Het Extreme uiterlijk van de Duster is misschien wel het meest extreem met koperbruine elementen aan de binnenkant en buitenkant, hoogtekaart patroon op de zijkanten, bekleding met het Dacia logo in reliŰf en de armsteun met TEP MicroCloud bekleding. 

Meer weten over de Dacia Duster Extreme?

BEKIJK DUSTER EXTREME


DACIA JOGGER EXTREME

Naast de Dacia Sandero Stepway Extreme heeft ook de Jogger Extreme Extended Grip waarmee je beter grip hebt in de sneeuw, in de modder of op ander lastig terrein. Extended Grip laat meer voorwielspin toe, dit zorgt ervoor dat de eerste laag sneeuw of modder weggeveegd wordt zodat je meer grip hebt. Hierdoor zit je minder snel vast dan met het traditionele systeem wat zorgt dat je wielen niet kunnen spinnen. 

 Met de koperbruine kleuraccenten en de hoogtekaarten is de natuur ge´ntegreerd in het design van de Jogger Extreme. Zowel vanbinnen als van buiten. Nieuwsgierig? 

Bekijk de Jogger Extreme


EXCLUSIEVE ACCESSOIRES InNature

Naast het nieuwe uiterlijk en de nieuwe techniek heeft Dacia speciaal voor jou InNature accessoires ontworpen die beschikbaar zijn voor alle Jogger uitvoeringen.

  • Interieurkit voor kamperen met een bed - Ga de natuur in met deze Dacia kit! Deze kit is eenvoudig te plaatsen en los te halen, is 3 in 1 en heeft een opvouwbaar matras. 
  • Ondoorzichtige zonwering - om je kampeerervaring nog beter te maken is privacy en doorslapen belangrijk. Met deze kit zorg je ervoor dat het lekker donker blijft in je Jogger en dat niemand je kan zien! De zonwering is makkelijk vast te maken en los te maken. 
  • Achterkleptent met 1 kamer, voor 3 personen - Wil je op avontuur met familie of vrienden? Dan kan je met deze tent van Dacia een grote woonkamer maken. Deze tent is speciaal gemaakt om op de achterklep van je Dacia Jogger te zetten.  

 


✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!