Renault, Alpine en Dacia op de Autoshow van Parijs 2018

Tijdens de persconferentie op 2 oktober onthult Renault het nieuwste autonome premium robo-auto concept. Dit concept maakt deel uit van de trilogie uit 2018 waarin Renault moderne mobiliteit services verkent. De wereldpremičre vindt plaats om 9:30 uur op de stand van Renault in hal 1. Op de Autoshow van Parijs debuteert ook de nieuwe Renault Kadjar, waarvan recentelijk de eerste beelden werden vrijgegeven.

“Tijdens de persconferentie op 2 oktober onthult Renault het
nieuwste autonome premium robo-auto concept”

Tevens viert Renault zijn 120ste verjaardag met een agenda vol evenementen:

  • Op 30 september tijdens een grote parade waarbij dertig collectors items van Renault door Parijs rijden als een opmaat voor de show. De selectie is tijdens de beurs te zien op de stand van Renault in hal 1 evenals in de tentoonstelling Mythical Routes in hal 5.1.
  • Renault, een van de drijvende krachten achter alle oplossingen voor nieuwe vormen van mobiliteit, wijdt hier een stand aan in hal 2.1, en promoot daarmee zijn partnerschappen en programma’s met Marcel, Renault Mobility en Renault Rent voor het publiek.

Op dinsdag 2 oktober om 9:30 uur in hal 1 is de persconferentie, die ook digitaal te volgen is via www.group.renault.com.

Alpine, een familieportret

Alpine, een welbekend merk bij autoliefhebbers, is met alle modellen aanwezig op een speciale stand in hal 1. De gehele Alpine A110-familie is daar te zien, inclusief de A110 Pure, twee A110 Légende en de A110 GT4. Vanaf 4 oktober staat Alpine met verschillende modellen uit de klassieker collectie ook in hal 5.1 op de tentoonstelling Mythical Routes.

Fan van Dacia

Met de nieuwe Duster, die Europese verkooprecords verbreekt, is de show voor Dacia de perfecte gelegenheid om productnieuws te presenteren en een ontwerpwedstrijd voor de Sandero Stepway te lanceren. Ook kunnen Dacia-fans vanaf 2 oktober 2018 terecht voor een verrassingstentoonstelling die zeer de moeite waard is.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!