Dacia Spring in finale Autobest 2022

Dacia Spring werd uitgeroepen tot Autobest-finalist van de grote prijs Best Buy Car Europe 2022. Dacia Spring, die vanaf komende maand in de showroom staat, belichaamt de elektrische revolutie. Hij wil 100% elektrische mobiliteit voor iedereen toegankelijk maken door alles wat essentieel is (navigatie, smartphone-weergave, airconditioning, elektrische ruiten, enz.) aan te bieden tegen een in Europa ongeëvenaarde prijs.

Met zijn avontuurlijke look, vier volwaardige plaatsen aan boord en een koffer van bijna 300 liter biedt hij veel meer dan tal van kleine stadswagens. Dankzij zijn veelzijdige laadmogelijkheden (minder dan één uur aan een snellader en minder dan 5 uur aan een Wallbox van 7,4 kW) en rijbereik tot 305 kilometer in de stad (of 230 kilometer over de gemengde WLTP-cyclus) is hij de perfecte elektrische auto voor dagelijkse ritten en is hij ook ideaal voor in de grote Europese steden.

De 32 juryleden van Autobest, journalisten die afkomstig zijn uit 32 Europese landen, kiezen de komende weken de Best Buy Car Europe 2022 uit de 6 finalisten. De winnaar wordt midden december 2021 bekendgemaakt.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!