Slimme Rik gaat voor de Dacia Duster

Een fullsize SUV, voor een slimme prijs

Heb jij onze nieuwste video al gezien? Rik, Slimme Rik, gaat voor ‘the best of both worlds’: een grote aankoop doet hij niet zomaar, Rik kiest het beste voor de slimste prijs. Zodat hij ergens anders weer lekker uit de bocht kan vliegen. Vandaar zijn keuze voor de Dacia Duster Série Limitée Tech Road. Benieuwd? Lees gauw mee. 

SLIMME RIK     

Rik rijdt graag rond in een fullsize SUV, die ook nog eens functioneel is. En natuurlijk voor een slimme prijs. Wij kennen het gevoel, Rik. Daarom is de Dacia Duster de perfecte keuze. Een SUV voor een slimme prijs, terwijl hij alles uit het leven kan halen én mooie cadeaus kan kopen voor zijn vrouw. Het beste van twee werelden: de Dacia Duster Série Limitée Tech Road.    

Série Limitée Tech Road     

Begin februari lanceerden we de Dacia Série Limitée Tech Road: dit is de nieuwste en meest geavanceerde uitvoering voor alle Stepway-modellen van Dacia. Deze vernieuwde uitvoering van de Dacia Duster, Sandero en Lodgy is te herkennen aan de rode details in het in- en exterieur. Ook zijn deze Stepway-modellen uitgerust met onderscheidende designwielen. Bovendien zijn de Duster, Lodgy en Dokker nu leverbaar met geheel nieuwe 1,3-liter turbobenzinemotoren. 

SHOWROOM AFSPRAAK

Wil jij ook leven als een prins? Wil jij alles uit het leven halen? Ga dan snel langs bij Stam en ervaar de Série Limitée Tech Road nu zelf. 

PROEFRIT AANVRAAG

 

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!