Nieuwe Dacia banden
Daarvoor ga je naar Stam Dacia!

AFSPRAAK NIEUWE BANDEN AFSPRAAK BANDEN WISSEL

Dacia winterbanden

Ook deze winter ga je waarschijnlijk weer behoorlijk wat kilometers op de weg maken. Hťt moment om winterbanden aan te schaffen voor je Dacia. Winterbanden zorgen er onder andere voor dat de remweg, bij een temperatuur onder de 7 graden, met de helft verminderd bij 50 km/h. Bovendien is het in veel landen verplicht om op winterbanden te rijden. Bij Stam Dacia hebben wij een ruime voorraad Dacia winterbanden klaar liggen. Voordat ze weer op zijn dit jaar, het moment om  winterbanden aan te schaffen. Lees hieronder alle prijzen voor onze Dacia winterbanden.

DOWNLOAD BROCHURE WINTERBANDENACTIE SETS

Stam Dacia winterbanden Vredestein 2012/2021

Dacia modellen
SETRPRIJS 4 WINTERBANDEN EN 4
VELGEN STAAL ZONDER TPMS
SETPRIJS 4 BANDEN EN 4
VELGEN STAAL MET TPMS

Dokker

VRAAG OFFERTE AAN

VRAAG OFFERTE AAN

Duster II
€ 950

VRAAG OFFERTE AAN

Logan II

VRAAG OFFERTE AAN

VRAAG OFFERTE AAN

Logan II Stepway

VRAAG OFFERTE AAN

VRAAG OFFERTE AAN

Lodgy

VRAAG OFFERTE AAN

VRAAG OFFERTE AAN

Sandero III
€ 595

VRAAG OFFERTE AAN

Sandero II Stepway
€ 795

VRAAG OFFERTE AAN

Jogger
€ 795

VRAAG OFFERTE AAN

Aanbiedingen op winterbandensets (4 bandvelgcombinaties) zijn geldig t/m 30 maart 2021. Prijzen zijn All-in inclusief balanceren, montage en BTW. Per uitvoering kan de benodigde maat afwijkend zijn. Informeer bij onze Serviceadviseurs naar de juiste maat voor je Dacia. Programmawijzingen en -aanpassingen voorbehouden. Druk en zet-fouten voorbehouden. Aanbiedingen zolang de voorraad strekt. Om diefstal van winterbanden te voorkomen adviseren wij montage van slotbouten bij stalen velgen. Bij aanschaf van winterbanden op stalen velgen zijn andere wielbouten nodig dan de bouten waarmee lichtmetalen velgen gemonteerd worden. Wij adviseren je graag.

Staat je Dacia model er niet bij?

Neem dan contact op met onze serviceadviseurs voor een prijsopgave. Maak hier een afspraak voor montage van winterbanden. Vraag ook naar de bijpassende sneeuwkettingen!


Offerte losse banden:

Heb je een band die lek is of wil je er 2 vervangen, vraag dan een offerte aan voor losse banden. 

VRAAG OFFERTE AAN


Wanneer moeten winterbanden gewisseld worden?

Wat vaak voorkomt is dat mensen te laat de winterbanden monteren onder hun auto. Pas als de eerste vlokken sneeuw vallen denkt men eraan. Eigenlijk te laat! Bovendien zal de werkplaats vaak volgepland staan als het glad wordt. Om je een ezelsbruggetje te geven: winterbanden kunnen het beste gewisseld worden als de “r” in de maand zit. Dit betekent dat je van september tot en met april op winterbanden rijdt. Maak nu een afspraak om jouw winterbanden te monteren/wisselen.

Landen waar winterbanden verplicht zijn:

In Nederland wordt het aangeraden om op winterbanden te rijden, maar is het niet verplicht. In Europa zijn veel landen waar het verplicht is en je aansprakelijk wordt gesteld als je bij een ongeluk betrokken bent en niet op winterbanden rijdt. Ga je met de auto op vakantie rijdend door Polen, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, ItaliŽ, TsjechiŽ, Noorwegen, Oostenrijk, Spanje, Zweden of SloveniŽ zorg dan in ieder geval voor winterbanden onder je Dacia.


Winterbanden opslag & wisselkosten

Je kunt de banden zelf opslaan of bij Stam onder optimale condities. Tevens is er een verschil tussen wisselen van de complete set (band en velg) of wisselen van losse banden op velgen. Onderstaand de mogelijkheden:

 1. Opslag en wisselen wielen=vaste velg/complete set:
  Thuis geen plaats om de zomerbanden op te slaan? Wij hebben een ruimte om dit voor je te verzorgen. Naast ruimtebesparing en het niet zelf hoeven te verplaatsen van de banden is bij de wisseling alles snel geregeld. Tegen een vast bedrag van €75.- per half jaar (6 maanden opslag) inclusief wisselen van de complete set (= combinatie band en velg) slaan wij de Dacia banden onder optimale condities bij ons op.
 2. Opslag en wisselen banden op velg:
  Losse winterbanden en moeten deze op een velg gemonteerd en of gewisseld worden? Dan zijn de kosten €130.- per half jaar (6 maanden opslag) inclusief wisselen van de banden op de velgen, balanceren van alle 4 de banden en opslag in optimale condities bij Stam.
 3. Wielen wissel= vaste velg/complete set:
  Kies je voor opslag ergens anders maar wil je wel de complete set banden (=combinatie band en velg) door ons laten wisselen? Dit verzorgen wij voor €49.- per wissel (4 band-velg combinaties). Wisselen van de banden op de velgen en balanceren van alle 4 de banden.
 4. Bandenwissel op velg:
  Opslag ergens anders en wisselen van 4 banden op een andere velg? Dit kan bij Stam voor €98.- per wissel van 4 banden / per wisselmoment.

  ✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

  Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!