✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30775 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Doe nu de Dacia Wintercheck voor slechts € 9,95

PLAN AFSPRAAK     

Met de Dacia Wintercheck kun je pas écht zorgeloos genieten

Trotseer de barre kou, snijdende wind en gladde wegen met je Dacia. Kom langs voor de Dacia Wintercheck, dan ben je helemaal klaar voor de winter.
Voor slechts € 9,95 controleren wij jouw Dacia op 10 vitale punten, waaronder de accu. Zo ga je onbezorgd de winter tegemoet!

Laat jouw auto op 10 punten checken
door onze specialisten:

 • BandenBanden


  RemmenRemmen


  RuitenwissersRuitenwissers


  VerwarmingVerwarming


  CarrosserieCarrosserie


 • UitlaatUitlaat


  VloeistoffenVloeistoffen


  VerlichtingVerlichting


  Sloten en portierenSloten en portieren


  Elektrisch systeem incl. accuElektrisch systeem incl. accu


 •  PLAN AFSPRAAK

Bovendien profiteer je nu ook van meer voordelen
tijdens de Wintercheck bij Stam je Dacia-dealer

 • Visual
 • Vredestein-
  winterbandensets vanaf €519Winterbanden zijn al effectief bij een temperatuur van 7 graden of lager. Ze zorgen voor een kortere remweg, verbeterde wegligging en voor meer grip op natte, gladde of besneeuwde wegen. Bovendien kunnen winterbanden meer water verwerken; handig voor de Nederlandse winters!

 • Visual
 • Nu 20% korting op alle Dacia dakdragers Zorg ervoor dat het op je vakantie aan niets ontbreekt en neem alles dat je voor een onbezorgde vakantie bij je wilt hebben mee.

 • Visual
 • Nú 20% korting op alle rubberen mattensetsEenvoudig schoon te maken en beschermen de vloer van de auto dankzij de hoge randen tegen vuil. Ideaal voor winterse omstandigheden en outdoor-activiteiten.

 • Visual
 • Nú 10% korting op alle Dacia sneeuwkettingen Ga je op wintersport? Zorg dan voor winterbanden onder de auto én neem sneeuwkettingen mee. Zo kan je veilig op pad. De metalen sneeuwkettingen zijn absoluut onontbeerlijk voor intensief en regelmatig gebruik in de bergen. Hun grootste voordeel, naast de weggrip, is dat ze in het bijzonder sterk zijn.

Daarnaast bieden we je deze service:

 • Visual
 • Dacia Route Service+

  ● Zorgeloos onderweg in Nederland én Europa  ● 24 uur, 7 dagen per week ● In Nederland en Europa (ook eigen woonplaats) ● Tot 3 dagen vervangend vervoer in Nederland ● Tot 10 dagen vervangend vervoer in het buitenland ● Mogelijkheid tot uitbreiden met aanhanger- en caravanservice ● Overnachting of vervoer naar eindbestemming ● Repatriëring (vanuit het buitenland)
Tijdelijk online vanaf €40,95 per jaar
MAAK AFSPRAAK

BEKIJK ALLE VOORDELEN

Aanbiedingen van Dacia Wintercheck gelden in de actieperiode van 1 november 2019 t/m 24 januari 2020. Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw op 1 januari 2019 en excl. eventueel aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. Afbeeldingen kunnen afwijken. Bij Dacia Route Service(+) treedt Allianz op als verzekeraar. Actie van 10% korting op Renault Route Service+ met de code 'Winter2020' is geldig van 1 november 2019 tot 29 februari 2020. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden. Aanbieding op banden is geldig t/m 30 maart 2020, betreft een winterbandenset van Vredestein (4 band-velgcombinaties) en is excl. montage op de auto. Alleen geldig op de aangeboden winterbandensets en niet i.c.m. overige acties. Op=op. Vraag je dealer naar meer informatie voor jouw Dacia.