Stam Adventure Edition

De avontuurlijkste Dacia Duster die er is!

Met de Stam Adventure Edition trek jij er comfortabel op uit! Deze Dacia is helemaal aangepast op jouw persoonlijke wensen voor onderweg, voor dag en nacht, inclusief relaxte slaapplaats. Zo kan jij zorgeloos op avontuur! 


Wat maakt de Stam Adventure Edition uniek?

  • Duurzaam door gebruik
  • Makkelijk op te zetten en schoon te houden

  • Veilig vervoer van honden door gebruik van isolatie, warmtewerend folie en een dakventilator

  • Maatwerk en "One stop shopping" 

MAAK AFSPRAAK

   
  

OFFERTE AANVRAAG


Stam Adventure Edition ook mogelijk met hondenbench

Inbouw op maat
Een 'voertuig met inbouw op maat'; voor sommige specifieke wensen voldoet een standaard auto niet aan de wensen  die er zijn. Samen met  Hondenauto.nl  maken we de auto voor reizen, werk en zelfs vervoer van een hond of honden geheel naar jou wens. Dit kan door een daktent, kooien, lades en nog veel meer op maat gemaakte inbouw. Op die manier wordt de Dacia die je op het oog hebt qua indeling en afwerking binnen het beschikbare budget ingebouwd. Hondenauto.nl heeft bijvoorbeeld professioneel gemaakte transportkennels die geschikt zijn voor zowel grote als kleine honden, maar ook daktenten die in een handomdraai opgezet kunnen worden. 

Heb je specifieke wensen? Stam helpt je samen met hondenauto.nl graag verder bij het samenstellen van de juiste auto of bedrijfswagen met complete inrichting van van A tot Z.


 

Stam Adventure Edition voor vissers, sporters en kampeerders

De Stam Adventure Edition is ideaal voor alle outdoor activiteiten. De Duster variant van de Adventure Edition is comfortabel en gebruiksvriendelijk, ideaal voor jouw activiteiten zoals vissen, mountainbiken en (wild)kamperen. De Stam Adventure Edition van Stam Dacia en Hondenauto.nl is ideaal vanwege de diverse ombouwmogelijkheden. Heb je doordeweeks een "gewone auto" nodig en in het weekend een Adventure Edition? Deze Dacia kan het allebei! Doormiddel van uitwisselbare onderdelen kan je de auto zo ombouwen naar een echte outdoor voertuig. 

Ook op het gebied van comfort kom je met Stam Adventure Edition niks te kort, naast op maat gemaakte inbouw zijn ook gasstellen, fietsendragers lades voor al je spullen en een slaapplaats op het dag mogelijk. Met de daktent kan je met 2 personen comfortabel slapen. Zo kan jij zorgeloos op weg naar evenementen of op vakantie. 

OFFERTE AANVRAAG 

MAAK AFSPRAAK


Contactgegeven

Hondenauto.nl en Stam Dacia dealers staan voor kwaliteit

 
Stam Dacia

Adres: Veluwehaven 2, 3433 PW Nieuwegein

Tel: 030-6080000

Mail: contactdacia@stam.nl

© 2024 - De prijzen van Dacia personenauto's zijn inclusief en onvermijdbare kosten. De kosten voor aflevering van de auto betreffen; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. van €596,09 tot € 696,09 (incl. 21% BTW), recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De prijzen zijn exclusief het Stam afleverpakket. Afbeeldingen die gebruikt zijn kunnen afwijken van de daadwerkelijke voorraad auto. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Typefouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!