Accessoires voor de nieuwe Dacia Duster

Maak jouw Dacia Duster uniek met ons uitgebreide assortiment accessoires. Of je nu op zoek bent naar verbeterde functionaliteit, extra comfort, of een persoonlijke touch, we hebben alles wat je nodig hebt om jouw Duster aan te passen aan jouw levensstijl en avonturen.

Dacia Duster Exterieur

Dacia Duster velgen

Meer ruimte nodig? Onze eenvoudig monteerbare dakkoffers bieden de oplossing! De speciaal voor Dacia ontworpen dakkoffer biedt een veilige opslag voor al je spullen. Of het nu gaat om volledige ski-uitrusting of je hele verzameling kampeerspullen, je hoeft niets meer thuis te laten!

Dacia Duster grille

De treeplankset: een onmisbare accessoire om het karakter van de Dacia Duster te versterken. Ze dragen bij aan de robuuste stijl van de auto, zorgen onder meer voor extra bescherming en maken het in- en uitstappen van de auto een stuk gemakkelijker.

Dacia Duster Interieur

Dacia Duster dashboard

Zorg ervoor dat je passagiers op de achterbank zich geen moment vervelen door eenvoudig een tablet te bevestigen met de praktische YouClip-tablethouder. Deze houder maak je moeiteloos aan de hoofdsteunen van de voorstoelen vast dankzij het universele YouClip-bevestigingssysteem. Lange ritten worden gegarandeerd leuker en vermakelijker met dit handige accessoire voor jouw Dacia.

Dacia Duster stoelen

Heb je een viervoeter die meereist? Bescherm je auto tegen vuil en krassen met onze praktische achterbank- en bagageruimtebekleding. Deze beschermhoes is moeiteloos te installeren Ún schoon te maken, perfect voor avontuurlijke huisdieren die met natte pootjes of een modderige snuit jouw Dacia inspringen.

Dacia Duster multimediasysteem

Maak kennis met de YouClip-tas: een accessoire dat perfect aansluit bij het design van Dacia. Deze handige tas biedt praktische opbergmogelijkheden en kan moeiteloos worden vastgemaakt aan de specifieke YouClip-bevestigingspunten in je auto. Met de comfortabele schouderband neem je de tas ook nog eens makkelijk met je mee als je uitstapt!

Dacia Duster console

Als je vaak je smartphone meeneemt onderweg, dan zal je de YouClip-inductielader zeker handig vinden. Door je smartphone in de houder te plaatsen, vergroot je niet alleen je veiligheid; de inductielader zorgt er ook voor dat je batterij altijd opgeladen is wanneer je je bestemming bereikt.

Dacia Duster Harman Kardon

Pak je rust in je Duster zonder gehinderd te worden door lichtinval met de uitgebreide verduisteringsset, voorzien van rolgordijnen. Deze set, onderdeel van Dacia's InNature-collectie, biedt nagenoeg volledige verduistering voor alle acht ramen en kan moeiteloos ge´nstalleerd en verwijderd worden.

Dacia Duster Harman Kardon

Deze waterdichte en onderhoudsvriendelijke Dacia-rubbermatten zorgen voor uitstekende bescherming van je autovloer. Ze zijn stijlvol ontworpen, op maat gemaakt en kunnen eenvoudig worden vastgeklikt aan de veiligheidsclips, zonder dat ze het gebruik van de pedalen belemmeren.

© 2024 - Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €776,60 (incl. 21% BTW), recyclingsbijdrage ( €30,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 53,40 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!