Krachtige en efficiŽnte aandrijving

De nieuwe Dacia Duster biedt voor ieder wat wils met zijn krachtige en efficiŽnte aandrijfopties.

Hybride 140

Duster Hybride 140

Voor de milieubewuste rijder komt de Dacia Duster met een volledig hybride motor van 140 pk. In de stad kun je tot 80% van de tijd elektrisch rijden, wat het brandstofverbruik met 40% vermindert. Handig is dat je de auto niet extern hoeft op te laden; de batterij laadt zichzelf op tijdens het rijden. Dit gebeurt door energie terug te winnen bij het remmen en vertragen.

Duster TCE 130 - Mild Hybrid

Voor wie flexibiliteit zoekt, biedt de TCe 130 motor met LPG en benzineoptie, beschikbaar in zowel de Dacia Duster 4X2 als 4X4 uitvoering, een mild hybride systeem. Dit zorgt voor een extra duwtje en meer efficiŽntie.

TCE 130 - Mild Hybrid
Benzine - ECO-100

Duster Benzine - ECO-100

Voor de traditionele bestuurder is er de ECO-100 motor, een bi-fuel optie die rijdt op benzine. Deze motor combineert prestaties met milieuvriendelijkheid, waardoor je zorgeloos kunt genieten van elke rit met deze Dacia Duster uitvoering.

 

© 2024 - Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €776,60 (incl. 21% BTW), recyclingsbijdrage ( €30,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 53,40 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!