DUSTER MOTOREN

De krachtige verbrandingsmotoren van de Dacia Duster

Er is voor iedereen een geschikte aandrijflijn te krijgen voor de Dacia Duster.

LPG

Bi-Fuel: besparingen
De nieuwe Dacia Duster is nu beschikbaar met de Dacia-benzine- en LPG-motor: ECO-G. Deze motor is veilig en zuinig en biedt een schoner en milieuvriendelijker alternatief. Met deze oplossing houd je de brandstofkosten laag n verlaag je de CO2-uitstoot. De motor is gebruiksvriendelijk en omvat twee brandstoftanks: n voor benzine en n voor LPG. Dit maakt de actieradius van je nieuwe Dacia Duster stukken groter. Dankzij een krachtige turbo en 100 pk rijd je met de ECO-G-motor voordelig n lekker.

Dacia

Benzine

Veelzijdigheid en prestaties
De nieuwe Dacia Duster is ook verkrijgbaar met een ECO-G (voorheen Bi-Fuel) motor. De auto start op benzine en schakelt dan automatisch over op ECO-G (LPG). Vanaf dat moment zul je direct geld besparen, want iedere kilometer die je rijdt, scheelt in je portemonnee. Maak jij dus op jaarbasis veel kilometers, dan is een Bi-Fuel een goede n zuinige keuze,

Dacia
Dacia

Gedetailleerde specificaties

Brandstof Benzine
Type versnellingsbak Handgeschakelde versnellingsbak
CO2-uitstoot (g/km) 141
Maximaal vermogen kW (pk) 096 (130)
Maximaal trekgewicht (kg) 1.200

TCe 100 Bi-Fuel GPF

Brandstof LPG + Benzine
Type versnellingsbak Handgeschakelde versnellingsbak
CO2-uitstoot (g/km) 126 - 127
Maximaal vermogen kW (pk) 074 (100)
Maximaal trekgewicht (kg) 1.200

© 2023 - Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €776,60 (incl. 21% BTW), recyclingsbijdrage ( €30,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 53,40 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!