Dacia Sandero ACCESSOIRES

Val direct op met de Dacia SANDERO

Personaliseer jouw Sandero met uiteenlopende accessoires om hem nog bijzonderder te maken.

Exterieur

Dacia

Dakdragers van aluminium SANDERO
Geprofileerd, gemakkelijk en snel te monteren; de dakdragers van de nieuwe SANDERO zijn perfect voor het vervoeren van een fietsenrek, ski-rek of een dakkoffer. De dakkoffer vergroot de laadruimte van de Sandero behoorlijk.

Dacia

De Y-vormige voor- en achterlichten
De Y-vormige verlichting past bij deze tijd en geeft de Sandero extra uitstraling in combinatie met het lijnenspel op de auto zelf.

Dacia

Parkeersensoren
Kies voor een dakspoiler of ga voor het unieke sportpakket om de dynamische look van jouw Sandero nˇg sportiever te maken. Een voorbumperskirt, twee sideskirts voor links en rechts, een airdiff user voor de achterkant, mistlamplijsten en zijspiegellijsten; dat wordt een gegarandeerde rijsensatie!

Dacia

Windgeleiders voor en achter.
Houdt de ramen op een kier en vermijd turbulentie en tocht.

Interieur

Dacia

Telefoon connectiviteit
Maak van je telefoon, op die manier heb je altijd de meest up-to-date kaarten en file informatie bij de hand.

Dacia

Kofferbakmat
Het plaatsen kan snel, omdat de mat aan de vorm van je kofferbak is aangepast. Met zijn hoge randen beschermt het effectief het originele tapijt. Het is gemakkelijk te verwijderen en schoon te maken.

Dacia

Stoelhoezen voor en achter.
Op maat gemaakt, met een intu´tief bevestigingssysteem, eenvoudig te installeren en schoon te maken. Onze kracht: de perfecte aanpassing aan de airbag.

© 2024 - Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto aan de consument, zijnde levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, brandstof (€ 10), handelings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €676,60 (incl. btw), recyclingbijdrage (€ 30 incl. btw) en registratiekosten € 53,40 (btw-vrij)Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!