Dacia Duster Dacia Duster

Dacia Duster
private lease
samenstellen

Lease de Dacia Duster
nu bij Stam vanaf p/m

Dacia Duster

Wat zijn jouw private lease voorkeuren?

Start je aanvraag

Dacia Duster samenstellen

Kies zelf een looptijd en jaarkilometrage en ontdek wat jouw maandbedrag is. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Looptijd

Kilometrage per jaar

Maandbedrag
aanvraag versturen

Dacia Duster:
RUIME EN ROBUUSTE SUV

Het robuuste design van de Duster trekt direct de aandacht. Met zijn krachtige lijnen, gespierde carrosserie en opvallende grille straalt de Duster zelfvertrouwen uit op elke weg. Of u nu door drukke stadsstraten rijdt of het avontuur opzoekt in het ruige terrein, de Duster staat altijd klaar om te imponeren.

Binnenin biedt de Dacia Duster een ruim en comfortabel interieur. Met plaats voor vijf volwassenen en een royale bagageruimte is er voldoende ruimte voor al uw passagiers en hun bagage. Het interieur is ergonomisch ontworpen, met handige opbergmogelijkheden en hoogwaardige materialen die zorgen voor een aangename rijervaring.

Dacia Duster vrijstaand

De voordelen van Stam Private Lease

Met Stam Private lease rijd je een nieuwe Dacia voor één vast bedrag per maand. Hierin zijn alle autokosten opgenomen, behalve brandstof.

Als je privé least stel je zelf de Dacia samen. Ook bepaal je de looptijd, variërend van 12 tot 60 maanden en kies je een jaarkilometrage. Dit alles op basis van jouw voorkeur. Aan het einde van de leaseperiode lever je de auto weer in bij de dealer. Zo eenvoudig is private lease bij Stam.

Welke uitgaven zijn inbegrepen?
  • Afschrijving
  • Onderhoud
  • Rente
  • Banden
  • Verzekering
  • Pechhulp
  • Reparatie
  • Houderschapsbelasting

Standaard voorzien van:

Licht sensor


Media display 8"


Climate Control

Blindspot warning


Cruisecontrol met snelheid begrenzer

Stel jouw Dacia Duster samen

stel samen

Het gecommuniceerde bedrag betreft de basisuitvoering van dit model met standaard lak o.b.v. 60 maanden, 10.000 km/jaar en € 150,- eigen risico WA/Casco. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Per meer gereden kilometer betaal je maximaal € 0,069 bij. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. De afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijk geleverde auto en/of specificaties in Nederland en/of fiscale categorie waarin het model valt. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!