✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 29732 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Dacia Sandero Stepway
Private Lease

Rij v.a. € 289,- per maand

Zorgeloos rijden met Dacia Private Lease.
je hoeft alleen nog maar te tanken!

Vrijblijvende offerte Maak nu een proefrit

Wat en voor wie is Private Lease?

Lease een nieuwe Dacia Sandero Stepway met Private Lease onder de noemer van “Stam Zorgeloos Privé”. Stam Dacia Zorgeloos Prive is dé leasevorm voor je om als particulier een nieuwe auto te leasen. Op deze manier heb je geen omkijken naar het onderhoud en onvoorziene uitgaven. Kortom een transparant product zodat je weet waar je aan toe bent! Je kan nu tijdelijk profiteren van onze voorraadvoordeel waardoor je voor slechts € 325,- per maand in een complete, splinternieuwe Dacia Sandero Stepway rijdt!

Offerte aanvragen

Dacia Sandero Stepway-
rij kwaliteit en kracht

Lees hier alle informatie over de Dacia Sandero Stepway. Ook deze laatste versie biedt je het avontuur en de vrijheid die je van deze auto gewend bent. Zo is de bodemvrijheid ten opzichte van de standaard Sandero met maar liefst 40 mm verhoogd. De Sandero Stepway is dan ook een echte gezinsauto geschikt voor avontuur.

Het front en beschermplaten op de voor- en achterbumper en grotere wielkasten kenmerken de Sandero Stepway. De Sandero Stepway kenmerkt zich door een uitstekend rijcomfort en sportieve wegligging.

Wat is inclusief bij Private Lease?

  • Afschrijving
  • Rente
  • Verzekering
  • Houderschapsbelasting
  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Banden
  • Pechhulp
Stam Lease Logo

Dacia Sandero Stepway - fotogalerij

`

Het gecommuniceerde bedrag betreft de basisuitvoering van dit model met standaard lak o.b.v. 60 maanden, 10.000 km/jaar en € 450,- eigen risico WA/Casco. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Per meer gereden kilometer betaal je maximaal € 0,069 bij. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. De afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijk geleverde auto en/of specificaties in Nederland en/of fiscale categorie waarin het model valt. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.