Dacia Sandero Stepway Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway
private lease
samenstellen

Lease de Dacia Sandero Stepway
nu bij Stam vanaf p/m

Dacia Sandero Stepway Private Lease Wat en voor wie is Private Lease?

Lease een nieuwe Dacia Sandero Stepway met Private Lease onder de noemer van “Stam Zorgeloos Privé”. Stam Dacia Zorgeloos Prive is dé leasevorm voor je om als particulier een nieuwe auto te leasen. Op deze manier heb je geen omkijken naar het onderhoud en onvoorziene uitgaven. Kortom een transparant product zodat je weet waar je aan toe bent! Je kan nu tijdelijk profiteren van onze voorraadvoordeel waardoor je voor slechts € 389,- per maand in een complete, splinternieuwe Dacia Sandero Stepway rijdt!

Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway:
EEN RUIME EN SPORTIEVE SUV

De Dacia Sandero Stepway is een avontuurlijke en robuuste variant van de populaire Sandero. Met zijn stoere uitstraling en verhoogde bodemvrijheid is de Sandero Stepway perfect geschikt voor zowel stedelijke omgevingen als off-road avonturen. Het uiterlijk van de Sandero Stepway valt direct op, dankzij zijn kenmerkende designelementen, zoals de robuuste voor- en achterbumper, de beschermplaten en de dakrails. Of u nu door de stad rijdt of over onverharde wegen gaat, de Sandero Stepway maakt altijd een statement. Binnenin biedt de Sandero Stepway hetzelfde ruime en comfortabele interieur als de reguliere Sandero, maar met extra stoere accenten. De zitplaatsen zijn bekleed met duurzame stoffen en het stuurwiel en de versnellingspook zijn afgewerkt met stoere details. Bovendien biedt de verhoogde zitpositie een uitstekend zicht op de weg en een gevoel van control.

Dacia Sandero Stepway

Wat zijn jouw private lease voorkeuren?

Start je aanvraag

Dacia Sandero Stepway samenstellen

Kies zelf een looptijd en jaarkilometrage en ontdek wat jouw maandbedrag is. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Looptijd

Kilometrage per jaar

Maandbedrag
aanvraag versturen

De voordelen van Stam Private Lease

Met Stam Private lease rijd je een nieuwe Dacia voor één vast bedrag per maand. Hierin zijn alle autokosten opgenomen, behalve brandstof.

Als je privé least stel je zelf de Dacia samen. Ook bepaal je de looptijd, variërend van 12 tot 60 maanden en kies je een jaarkilometrage. Dit alles op basis van jouw voorkeur. Aan het einde van de leaseperiode lever je de auto weer in bij de dealer. Zo eenvoudig is private lease bij Stam.

Welke uitgaven zijn inbegrepen?
  • Afschrijving
  • Onderhoud
  • Rente
  • Banden
  • Verzekering
  • Pechhulp
  • Reparatie
  • Houderschapsbelasting

Standaard voorzien van:

Stuurwiel in hoogte verstelbaar


Centrale portiervergrendeling met afstandsbediening

Automatische noodoproep bij ongeval


Hill Start Assist

Stel jouw Dacia Sandero Stepway samen

stel samen

 

 

Het gecommuniceerde bedrag betreft de basisuitvoering van dit model met standaard lak o.b.v. 60 maanden, 10.000 km/jaar en € 450,- eigen risico WA/Casco. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Per meer gereden kilometer betaal je maximaal € 0,069 bij. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. De afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijk geleverde auto en/of specificaties in Nederland en/of fiscale categorie waarin het model valt. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!