Dacia Sandero Stepway ACCESSOIRES

Val direct op met de Dacia SANDERO STEPWAY

Exterieur

Dacia

Modulaire dakdragers
Gisteren wilde je een fiets vervoeren. Vandaag moet je een dakkoffer plaatsen. Klinkt dat bekend? De ingenieuze, ruimtebesparende modulaire dakdragers zijn te veranderen in dakdragers op langsdragers, zodat jij je spullen direct kunt vervoeren zonder een nieuwe set te hoeven kopen.

Dacia

Lichtmetalen velg 16” Mahalia
Model compatibiliteit : Sandero Stepway
Kleur : Glanzend grijs met zwarte accenten

Dacia

Led-koplampen met dagrijverlichting
De led-koplampen met dagrijverlichting van je nieuwe Sandero gaan automatisch aan. Zo heb jij uitstekend zicht, zowel overdag als 's nachts. Ook worden de ruitenwissers automatisch geactiveerd.

Dacia

Vernieuwde Grill
De vernieuwde grill geeft de Dacia Sandero Stepway een stoere look.

Interieur

Dacia

Vernieuwd interieur
Het vernieuwde interieur van de Dacia Sandero Stepway is van alle gemakken voorzien. Verbind je telefoon en maak gebruik van apple carplay en andriod auto.

Dacia

Neerklapbare achterbank
Deel de Sandero Stepwey in zoals jij dat wil met de in delen neerklapbare achterbank.

Dacia

Inductie smartphone-oplader in het middenconsole
Ideaal om tijdens het rijden je mobiele telefoon in de auto op te laden door simpelweg op het laadstation neer te leggen. 100% comfort en eenvoud!

Dacia

Stoelhoezen voor en achter
Op maat gemaakt, met een intu´tief bevestigingssysteem, eenvoudig te installeren en schoon te maken. Onze kracht: de perfecte aanpassing aan de airbag.

© 2024 - Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto aan de consument, zijnde levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, brandstof (€ 10), handelings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €676,60 (incl. btw), recyclingbijdrage (€ 30 incl. btw) en registratiekosten € 53,40 (btw-vrij)Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!