SANDERO STEPWAY MOTOREN

De krachtige motor van de Dacia SANDERO STEPWAY

TCe 90 GPF

Zeer veelzijdig
Deze turbomotor met 3 cilinders en 90 pk is beschikbaar met een handgeschakelde versnellingsbak, zodat je je brandstofverbruik en CO2-uitstoot kunt beperken zonder in te boeten op rijplezier.

TCe 90 CVT GPF

Geniet van een heerlijke en prettige rijbeleving. Deze turbomotor met 3 cilinders en 90 pk wordt gecombineerd met een automatische CVT-versnellingsbak van de nieuwe generatie. Deze motor zorgt ervoor dat je snel kunt starten, flexibel kunt versnellen en vlot kunt schakelen.

Dacia

TCe 100 ECO-G GPF

ECO-G: besparingen

De nieuwe Dacia Sandero Stepway is nu beschikbaar met de Dacia-benzine- en LPG-motor: ECO-G. Deze motor is veilig en zuinig en biedt een schoner en milieuvriendelijker alternatief. Met deze oplossing houd je de brandstofkosten laag n verlaag je de CO2-uitstoot. De motor is gebruiksvriendelijk en omvat twee brandstoftanks: n voor benzine en n voor LPG. Dit maakt de actieradius van je nieuwe Dacia Sandero Stepway stukken groter. Dankzij een krachtige turbo en 100 pk rijd je met de ECO-G-motor voordelig n lekker.

Dacia
Dacia

Gedetailleerde specificaties

Brandstof Benzine
Type versnellingsbak Automatische CVT versnellingsbak
CO2-uitstoot (g/km) 140
Maximaal vermogen kW (pk) 067 (092)
Maximaal trekgewicht (kg) 1.100

TCe 100 ECO-G GPF

Brandstof LPG + Benzine
Type versnellingsbak Handgeschakelde versnellingsbak
CO2-uitstoot (g/km) 115
Maximaal vermogen kW (pk) 074 (101)
Maximaal trekgewicht (kg) 1.100

© 2024 - Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto aan de consument, zijnde levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, brandstof (€ 10), handelings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €676,60 (incl. btw), recyclingbijdrage (€ 30 incl. btw) en registratiekosten € 53,40 (btw-vrij)Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!