Dacia Duster 2024 Prijsoverzicht

Ontdek de Dacia Duster, de SUV die perfect past bij elke avonturier. Met zijn stoere uiterlijk, ruime interieur, praktische functies, zuinige prestaties en comfortabele interieur, is de Dacia Duster jouw ideale partner voor elk avontuur. Klaar om in stijl de natuur te verkennen? Stap in deze iconische auto en begin aan jouw reis.

Deze krachtige en flexibele SUV komt in vier unieke uitvoeringen: Essential, Expression, Journey, en Extreme, elk ontworpen om aan jouw specifieke wensen te voldoen.

download prijslijst
Dacia Duster afmetingen visual

© 2024 - De prijzen van Dacia personenauto's zijn inclusief en onvermijdbare kosten. De kosten voor aflevering van de auto betreffen; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. van €596,09 tot € 696,09 (incl. 21% BTW), recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De prijzen zijn exclusief het Stam afleverpakket. Afbeeldingen die gebruikt zijn kunnen afwijken van de daadwerkelijke voorraad auto. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Typefouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!