Stam Nissan Smart Financing

 Bent u op zoek naar een nieuwe Nissan, maar wilt u uw spaargeld niet meteen uitgeven? Dan is Nissan Smart Financing wellicht de oplossing voor u! Met Nissan Smart Financing betaalt u een vast bedrag per maand en rijdt u zorgeloos in uw nieuwe Nissan. U kunt zelf de aanbetaling, looptijd en het slottermijn bepalen, en u kunt zelfs services meefinancieren. Op deze manier profiteert u van een lagere rente op uw financiering.

Wilt u weten wat Nissan Smart Financing voor u kan betekenen? Neem dan contact op met ons op. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen wij u alles vertellen over de verschillende modellen, financieringsvormen en algemene voorwaarden. Aarzel dus niet en maak snel een afspraak!

OFFERTE SMART FINANCING

Wat is Nissan Smart Financing

 Bij Nissan Smart Financing kunt u uw nieuwe Nissan inclusief services eenvoudig financieren. U betaalt de aanschafprijs van de auto en de kosten voor de services in maandelijkse termijnen terug, bestaande uit aflossing en rente. De rente voor de financiering wordt bepaald door het aantal services dat u kiest. Hoe meer services u aanschaft, hoe lager de rente wordt. U kunt het maandbedrag ook verlagen met een eventuele aanbetaling en een slottermijn.

Wilt u weten hoe Nissan Smart Financing voor u kan werken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en kunnen u meer informatie geven over de financieringsmogelijkheden en de verschillende services die beschikbaar zijn. Maak vandaag nog een afspraak om uw opties te bespreken!

NISSAN SMART FINANCING IN EEN OOGOPSLAG

BASIC
Zonder aanschaf van services
12-60 maanden looptijd
8,4% rente

ALL-IN
Bij aanschaf van verlengde garantie en een onderhoudscontract

12 - 60 maanden looptijd

max. €30.000,-

6,4% rente 

QASHQAI EN ARIYA ACTIETARIEF

48 maanden looptijd

4,4% rente 

Modellen 

Nissan Juke

Basic vanaf €309 per maand*
VRAAG OFFERTE AAN

 

Nissan Qashqai

All-in vanaf €409 per maand***
VRAAG OFFERTE AAN
 

Nissan X-Trail

All-in vanaf €434 per maand*

VRAAG OFFERTE AAN
 

Nissan Leaf

All-in vanaf €229 per maand*

VRAAG OFFERTE AAN
 

Nissan Ariya

All-in vanaf €489 per maand***

VRAAG OFFERTE AAN
 

 Verlengde garantie

Onze verlengde garantie is een belangrijke service die wij aanbieden aan onze klanten. Het is ontworpen om u maximale zekerheid te bieden voor een extra periode van 1, 2, 3 of 4 jaar na afloop van de fabrieksgarantie. Dit betekent dat u gedurende deze extra periode kunt genieten van dezelfde bescherming tegen onverwachte mechanische of elektrische defecten als tijdens de fabrieksgarantieperiode.

Bij eventuele reparaties of vervangingen maken wij altijd gebruik van originele Nissan-onderdelen en ervaren Nissan-opgeleide technici. Dit garandeert dat uw voertuig op een professionele en efficinte manier wordt gerepareerd en dat het de kwaliteit en betrouwbaarheid behoudt die u van Nissan verwacht.

Bovendien is ons verlengde garantiecontract gekoppeld aan uw voertuig en dus overdraagbaar. Dit betekent dat als u uw voertuig verkoopt voordat het contract afloopt, de nieuwe eigenaar de resterende garantieperiode kan gebruiken. Bovendien is het mogelijk om een bestaand contract te verlengen, tot een maximum van 4 jaar na afloop van de fabrieksgarantie. Ook is het mogelijk om het totaalkilometrage van het contract te verhogen tot een maximum van 200.000 km.

Tot slot bieden wij Nissan Assistance aan in heel Europa, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Als u problemen ondervindt tijdens het rijden, zijn wij altijd beschikbaar om u te helpen. Dit biedt u nog meer gemoedsrust en zekerheid, zodat u vol vertrouwen de weg op kunt gaan met uw Nissan.

MEER INFORMATIE

 Nissan onderhoudscontract

Bent u op zoek naar een manier om de onderhoudskosten van uw Nissan te verlagen en te weten waar u aan toe bent met de kosten van voorgeschreven onderhoud? Overweeg dan ons Nissan onderhoudscontract. Met dit contract krijgt u dekking van het door de fabrikant voorgeschreven onderhoudsprogramma en weet u altijd wanneer uw voertuig onderhoud nodig heeft en wat de kosten zijn. Bovendien zijn de onderhoudskosten gemiddeld 15% lager dan wanneer u losse beurten afneemt.Onze Nissan gecertificeerde technici voeren alle werkzaamheden uit, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw voertuig op de best mogelijke manier wordt onderhouden. En als u onderweg problemen ondervindt, bieden wij 24/7 Nissan Assistance in heel Europa. Zo kunt u met een gerust hart de weg op gaan.

Het Nissan onderhoudscontract is niet alleen handig voor u, maar ook voor de toekomstige eigenaar van uw voertuig. Het contract is namelijk overdraagbaar bij de verkoop van uw voertuig. Hierdoor kan de nieuwe eigenaar profiteren van de resterende onderhoudscontractperiode en wordt de verkoopwaarde van uw voertuig mogelijk verhoogd.

Kies voor gemak, bespaar kosten en behoud de waarde van uw Nissan met ons Nissan onderhoudscontract.

MEER INFORMATIE

Veelgestelde vragen over de Nissan Juke

UIT WELKE SERVICES KAN IK KIEZEN?

Door de services mee te nemen in uw financiering betaalt u de services mee in uw maandtermijn. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor Verlengde Garantie en een Nissan Onderhoudscontract.

Het uitbreiden van de standaard Nissan-garantie voor een langere periode of meer kilometers geeft u de tijd om maximaal van uw Nissan te profiteren. En met een Nissan Onderhoudscontract weet u gedurende de contractperiode precies waar u aan toe bent met betrekking tot de kosten van het reguliere onderhoud van uw Nissan. Een Nissan Onderhoudscontract is voordeliger dan de kosten van alle losse onderhoudsbeurten bij elkaar opgeteld.

KAN IK MIJN HUIDIGE AUTO GEBRUIKEN ALS AANBETALING?

Met Nissan Smart Financing kunt u ervoor kiezen om een gedeelte of het gehele bedrag te financieren. Een aanbetaling is mogelijk door inleg van uw spaargeld of op basis van de inruilwaarde van uw huidige auto. Het is mogelijk om uw huidige auto in te ruilen. Wij zullen hier een inruilwaarde voor berekenen en deze waarde in mindering brengen op het te financieren bedrag. Stam kan u indien gewenst vrijblijvend een inruilvoorstel doen.

Indien er op de betreffende auto nog een lening loopt, kan deze in overleg worden overgenomen in de nieuw aan te vragen financiering.

WAT IS EEN SLOTTERMIJN?

Het vooraf afgesproken slottermijn betaalt u aan het einde van uw financiering in een keer terug. Gedurende de looptijd betaalt u over dit bedrag alleen rente en geen aflossing. Hierdoor verlaagt u uw maandelijkse lasten gedurende de looptijd. Het maximaal toegestane slottermijn is afhankelijk van de autoprijs en de gekozen looptijd. De slottermijn kan eventueel ook nog door gefinancierd worden.

WELKE LOOPTIJDEN ZIJN MOGELIJK?

Met Nissan Smart Financing heeft u de keuze uit 24, 36, 48 of 60 maanden looptijd. Hoe langer de looptijd, hoe lager uw maandtermijn.

KAN IK GEDURENDE MIJN LOOPTIJD EXTRA AFLOSSEN?

Indien u ervoor kiest het openstaand saldo volledig af te lossen, wordt een inlosvergoeding in rekening gebracht. De inlosvergoeding wordt berekend aan de hand van het resterende looptijd en openstaand saldo.

Als het contract nog langer dan 1 jaar loopt, dan is de inlosvergoeding 1% van het openstaand. Zit het contract in het laatste jaar, dan is de inlosvergoeding 0,5% van het openstaand saldo. U ontvangt een bevestiging van de volledige aflossing.

WORDT IK BKR GEREGISTREERD ALS IK KIES VOOR EEN FINANCIERING?

Alle leningen die u afsluit worden geregistreerd bij de Stichting BKR te Tiel. Indien er op uw contract een slottermijn aanwezig is, dan wordt de hoofdsom en het slottermijn apart van elkaar aangemeld bij BKR. Als er gedurende het contract een achterstand ontstaat van meer dan 2 maanden, dan wordt dit ook gemeld bij de Stichting BKR.

 

 

*Nissan Smart Financing is geldig op nieuwe particuliere orders van Nissan-personenauto's. Jaarlijks kostenpercentage van 8,4% bij autofinanciering zonder Verlengde Garantie of Onderhoudscontract en 6,4% bij aanschaf (al dan niet meegefinancierd) Verlengde Garantie en Onderhoudscontract. Voor Nissan Smart Financing looptijden beschikbaar van 12 tot 60 maanden. Maximaal te financieren bedrag bij 6,4% is €25.000, en 8,4% geen maximaal te financieren bedrag. Een slottermijn mogelijk. Een 3,9% voorraadactie is uitsluitend geldig op Ariya en Qashqai, met een maximale looptijd van 36 maanden en € 30.000 te financieren. De maximale slottermijn hangt af van de looptijd van de financiering en berekend o.b.v. waarde van de auto (40% bij 36 maanden, 30% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden financiering). Bekijk hier de algemene voorwaarden die op het aflopend krediet van toepassing zijn. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten/), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Aflopend krediet (huurkoop) met vaste debetrentevoet wordt verstrekt door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781). Bedragen en percentages zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen en typfouten voorbehouden. *Leaf 39kWh en Ariya 63kWh Engage SV inclusief € 2950,- subsidie als extra aanbetaling bovenop de normale aanbetaling, o.b.v. consumentenadviesprijs met Verlengde Garantie en Onderhoudscontract, slottermijn kredietbedrag, looptijd 60 maanden. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet/Jaarlijkse kostenpercentage van 6,4%. Voor meer informatie over de overheidsubsidie, klik hier. Kortingen afhankelijk van gekozen auto. **Leaf 39kWh en Ariya 63kWh Engage SV inclusief € 2950,- subsidie als extra aanbetaling bovenop de normale aanbetaling, o.b.v. consumentenadviesprijs met Verlengde Garantie en Onderhoudscontract, slottermijn kredietbedrag, looptijd 60 maanden. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet/Jaarlijkse kostenpercentage van 6,4%. ***Vermeld Nissan Smart Financing maandbedrag geldt voor een nieuwe Nissan Qashqai Visia of ARIYA 63 kWh Engage uit voorraad o.b.v. onderstaande rekentabel. Nissan Smart Financing is een aflopend krediet (huurkoop) met vaste debetrentevoet verstrekt door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781). Op de financiering zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Acceptatie op basis van VFN normen, toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen en fouten voorbehouden.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!