Nissan ruitschadeherstel bij Stam Nissan 

Professioneel en veilig ruitreparatie bij Stam

Een kleine beschadiging aan je autoruit kan al snel uitgroeien tot een groter probleem. Of het nu gaat om een steentje dat met hoge snelheid tegen de voorruit terechtkomt, een aanrijding of inbraak, je wilt er zeker van zijn dat de reparatie of vervanging van je autoruit professioneel en veilig wordt uitgevoerd. Bij Stam kun je rekenen op een ervaren vakman die precies weet hoe hij jouw Nissan-ruit moet herstellen of vervangen met de juiste materialen en aanpak.

WERKPLAATS AFSPRAAK

RUITSCHADE OFFERTE


Passieve veiligheid

Veiligheid is altijd een prioriteit bij Nissan. De carrosserie van elke Nissan is voorzien van een kooiconstructie die de inzittenden beschermt bij een ongeval, waarbij de ruiten een essentieel onderdeel zijn. Een kapotte ruit kan dan ook het beste gerepareerd of vervangen worden door een Nissan Ruitenspecialist die werkt volgens de officile fabrieksvoorschriften en gebruik maakt van originele Nissan-onderdelen en -materialen. Bij Stam ben je verzekerd van een veilige en professionele reparatie of vervanging van jouw Nissan-ruit.

Bij Stam kun je terecht voor zowel reparatie als vervanging van je autoruit. Een kleine beschadiging kan in veel gevallen worden hersteld met behulp van speciale kunsthars, waardoor de ruit weer net zo sterk is als voorheen. Is vervanging toch noodzakelijk? Dan duurt dit hooguit een dag en kun je rekenen op een all-in prijs inclusief 12 maanden Nissan Reparatie Garantie. En heb je een Casco-, WA-Plus of glasverzekering? Dan zijn de reparatiekosten vrijwel altijd gedekt. Maak snel een afspraak bij Stam voor een veilige en professionele ruitreparatie voor jouw Nissan.

WERKPLAATS AFSPRAAK

Onderhoud voor de auto nodig?

Wij regelen alles!

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!