Nissan banden

Nieuwe Nissan banden kopen doe je bij Stam. Wij bieden een groot assortiment Nissan banden tegen de beste prijs- kwaliteitsverhouding zodat er altijd een autoband is die perfect bij die Nissan past! Het kiezen van de juiste autoband voor je Nissan zorgt voor een verbeterde rijervaring. De juiste band zorgt namelijk voor een verbeterde wegligging, een lager brandstofverbruik en een langere levensduur. Samen bepalen we welk type band het beste bij past. Wanneer je een band gekozen hebt voorzien de professionele monteurs in onze werkplaats de Nissan van nieuwe banden. De wielen worden gebalanceerd en de auto wordt uitgelijnd zodat je direct weer veilig op pad kunt!


WERKPLAATS AFSPRAAK BANDEN

BANDEN OFFERTE

Stam winterbanden

Bij Stam kun je voordelig Nissan winterbanden aanschaffen van hoge kwaliteit. Winterbanden bieden betere grip op natte, gladde en besneeuwde wegen en hebben een kortere remweg en verbeterde wegligging. De banden zijn herkenbaar aan de letters M+S of het sneeuwvlokje en hebben een snelheidsaanduiding. Het is belangrijk om versleten banden tijdig te vervangen, zodra het profiel minder dan 4 millimeter is, zijn de banden vergelijkbaar met zomerbanden.

VRAAG OFFERTE AAN

Stam zomerbanden

Stam heeft ook de beste Nissan zomerbanden actie. Zomerbanden hebben stevig en hard rubber, zodat ze goed bestand zijn tegen het hete asfalt in de zomer. Ze bieden extra grip en betere acceleratie bij temperaturen boven de 7 graden Celsius. Het normale profiel van de zomerbanden is 7 millimeter diep. In de zomer wissel je de zomerbanden om voor winterbanden.

VRAAG OFFERTE AAN

Bandenwissel en opslag tarieven

Stam biedt verschillende tarieven voor bandenwissel en opslag. 

Onderhoud voor de auto nodig?

Wij regelen alles!

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!