Nissan accu

Is de accu van je Nissan aan vervanging toe? De accu zorgt voor de juiste stroomvoorziening van de auto. Start de auto slecht? Dan is dit in 90% het gevolg van een slechte accu. Laat de accu dus snel nakijken of vervangen voordat deze je Nissan je in de steek laat.

Wat doet een accu?

De accu levert stroom voor alle elektrische functies van de auto. Denk aan de radio, verlichting, ruitenwissers en de startmotor. Tijdens het rijden wordt de accu weer opgeladen door de dynamo. Een goede accu is dus essentieel voor het goed functioneren van een Nissan.

WERKPLAATSAFSPRAAK

Wanneer moet je de accu vervangen?

De gemiddelde levensduur van een accu is ongeveer zes jaar. Helaas kan het voorkomen dat een accu eerder aan vervanging toe is. Winterse omstandigheden en het volledig leeg laten lopen van de accu (bijvoorbeeld door de verlichting aan te laten staan) hebben invloed op de levensduur van de accu. Twijfel je of de accu nog goed functioneert? Maak dan een afspraak bij de Stam Nissan werkplaats en wij controleren of de accu aan vervanging toe is. Of plan alvast online een afspraak in.

Wat gebeurt er als je de accu niet tijdig vervangt?

Naarmate je Nissan meer wordt gebruikt, slijten de onderdelen, waaronder de accu. Meestal worden accu's pas vervangen wanneer ze helemaal uitvallen, wat altijd op een ongelegen moment gebeurt, zoals wanneer je naar een belangrijke afspraak moet of klaar bent met werken en naar huis wilt. Door de accu tijdig te vervangen, voorkom je deze problemen.

WERKPLAATS AFSPRAAK

ACCU OFFERTE

Garantie op accu vervangen

Bij Stam Nissan krijg je garantie op al het onderhoud aan je Nissan, dus ook bij het vervangen van de accu. Mocht de Nissan accu binnen drie jaar opnieuw aan vervanging toe zijn, dan bieden wij volledige garantie op de accu. Wij hanteren all-in prijzen, zodat je meteen weet wat de kosten zijn voor het vervangen van de accu.

Kosten accu vervangen

De prijs voor het vervangen van een Nissan accu varieert afhankelijk van het model. Bij een Nissan dealer kun je echter altijd rekenen op all-in prijzen, inclusief garantie op onderdelen en arbeidsloon. Zo weet je meteen wat de kosten zijn en kom je niet voor verrassingen te staan. Daarnaast zijn de accu's die worden aangeboden bij een Nissan dealer speciaal ontworpen om perfect te passen in je Nissan.

Onderhoud voor de auto nodig?

Wij regelen alles!

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!