Nissan Primastar occasion

Hieronder zie je het volledige overzicht van tweedehands Nissan Primastar bij de 7 vestigingen van Stam Nissan. Je vindt ons in Amersfoort, Bussum, Nieuwegein, Utrecht, Bilthoven, Hilversum en Soestdijk. Wil je de beschikbaarheid van een specifieke Primastar weten? Bel dan direct of stuur een bericht via WhatsApp. De telefoonnummers vind je bij de advertentie.

Verfijn zoekopdracht

Verfijn zoekopdracht

Merk
Nissan
Model
Primastar
Brandstof
Maak uw keuze
Prijs

Zoekopdracht achterlaten

Ben je op zoek naar een specifieke auto, maar kun je deze niet vinden in onze voorraad? Geen zorgen, we helpen je graag bij het vinden van je droomauto! Vul hieronder zo volledig mogelijk de gegevens in van de auto waarnaar je op zoek bent, wij helpen je graag!

 
 
 
 
 
 


Je gegevens


 
 
 


De voordelen van een tweedehands Nissan Primastar

Rij in een zo goed als nieuwe Nissan Primastar, voor een scherpe prijs. De occasions van Stam zijn altijd goed onderhouden. De volledige historie is dan ook in te zien. Wij controleren de tellerstand van al onze occasions. Dus ook daar hoef je je niet druk om te maken.
Een Nissan occasion kopen, private leasen of financieren bij Stam
Heb je een Nissan occasion op het oog, maar weet je nog niet welke manier van financieren bij jou past? Bij Stam zijn er verschillende opties mogelijk: je kunt een occasion direct (online) kopen, private leasen óf financieren. Kies zelf wat het beste bij jou past.

Online een Nissan occasion kopen?

Koop jouw Nissan occasion online en profiteer van vele voordelen zoals:

*Met uitzondering van de Waddeneilanden

Over de Nissan Primastar

De nieuwe Nissan Primastar is een ruime en veelzijdige bedrijfswagen die geschikt is voor allerlei soorten ondernemers. Met een laadvolume van 5,3 tot 8,6 m³ en een laadvermogen tot 1.200 kg, biedt de Primastar meer dan genoeg ruimte om zowel grote als kleine klussen te klaren. De Primastar is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waaronder de gesloten bestelwagen, de dubbele cabine en de platformcabine. Daarnaast biedt Nissan verschillende lengte- en hoogtevarianten aan, zodat er altijd een model is dat bij jouw specifieke wensen past. Op het gebied van motoren heeft de Primastar een aantal krachtige en efficiënte dieselmotoren tot zijn beschikking, variërend van 96 tot 170pk. Ook beschikt de nieuwe Primastar over verschillende moderne technologieën, zoals een touchscreen navigatiesysteem, achteruitrijcamera en diverse veiligheidssystemen. Al met al is de Nissan Primastar een betrouwbare en veelzijdige bedrijfswagen die aan alle moderne eisen voldoet

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!