NissanConnect

Het infotainmentsysteem aan boord, kan het scherm van uw mobiele apparaat weergeven zodat u altijd verbonden blijft.

 Connectiviteit

Maak gebruik van uw favoriete apps via Apple CarPlay of Android Auto, vraag uw persoonlijke assistent om hulp en transformeer uw auto tot een mobiele wifi hotspot, waardoor u tot wel 7 apparaten van internet kunt voorzien.

 

Apple carplay

Met Apple CarPlay kunt u genieten van uw favoriete muziek en apps terwijl u in de auto rijdt, waardoor u niet hoeft te stoppen met plezier hebben.

Meer informatie


 

Android auto

Als u een Android-telefoon heeft, kunt u ook profiteren van Android Auto om een naadloze ervaring te hebben met enkele van uw favoriete apps tijdens het rijden.

Meer informatie

 

Google assistant en Alexa

Gebruik Google Assistant of Alexa (alleen in het Engels) om opdrachten te geven aan uw auto. Zeg bijvoorbeeld "Ok Google, vraag Nissan..." om hulp te krijgen.

Meer informatie

Wifi in de auto

 Met wifi in de auto kunt u tot 7 apparaten, waaronder laptops, smartphones, tablets of spelcomputers, verbinden met de wifi van uw auto. Hierdoor blijft u en uw passagiers altijd verbonden.

 


Kaarten en actuele verkeersinformatie 

NissanConnect biedt vele manieren om u te helpen om te komen waar u naartoe wilt gaan, van actuele verkeersinformatie en deur-tot-deur navigatie tot nuttige diensten onderweg of zelfs voordat u aan uw reis begint.

 


Actuele verkeersinformatie

Dankzij live updates van TomTom bent u onderweg altijd op de hoogte van wat er op uw route gebeurt en kunt u files en opstoppingen door ongelukken vermijden, zodat u sneller op uw eindbestemming aankomt.


 snelheidscamera's

Met betrekking tot snelheidscamera's heef Nissanconnect een handige functie waarbij u in real-time kunt zien waar zowel vaste als mobiele snelheidscamera's zijn geplaatst, direct op het scherm in uw auto.


 Brandstofprijzen

Voordat u ergens stopt om te tanken, kunt u eerst de brandstofprijzen bekijken bij de dichtstbijzijnde tankstations bij u in de buurt. De prijzen worden dagelijks bijgewerkt in het navigatiesysteem.

Pechhulp

In het onwaarschijnlijke geval dat u autopech krijgt, kunt u met de functie storingstelefoon direct contact opnemen met een dienstverlener van Nissan, dag en nacht. 

 Kaart updates

Is u versie van u kaarten verouderd? Dan kunt u ze hier updaten voor de nieuwste versie.
Voer simpelweg het model en bouwjaar van uw auto in voor de nieuwste kaartupdates.

Uw kaarten updaten


Uw smartphone met uw auto koppelen

Met de NissanConnect App kunt u uw apparaat eenvoudig en snel koppelen aan uw Nissan-auto, waardoor u bij het starten van uw auto automatisch naadloos verbinding kunt maken. 

Uw smartphone met uw auto koppelen

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!