Stam Nissan Hybride & e-power auto's 
 e-power, een krachtige formule

e-POWER is een unieke technologie van Nissan. Het is een combinatie van een benzinemotor, die de batterij oplaadt, en een elektrische motor die de wielen aandrijft. Deze technologie biedt dezelfde voordelen als een elektrische auto: minder uitstoot en lagere gebruikskosten. Maar daar komt nog een extra voordeel bij: omdat je de auto niet hoeft op te laden met een stekker, verandert er niets aan jouw rijgewoonten. 


Opladen terwijl je rijdt met e-power van Nissan

Voor e-POWER heb je geen stekker nodig. De benzinemotor produceert de energie waarmee de batterij wordt opgeladen. Maar het is de batterij die via de elektrische motor de wielen aandrijft. De wielen worden aangedreven door een elektrische motor en dat betekent dat je kan genieten van direct koppel en soepel accelereren. Ht kenmerk waar eigenaren van een elektrische auto zo enthousiast over zijn. Het e-Pedal Step staat altijd voor je klaar om de rit nog meer pit te geven.

Nissan hybride modellen

De hybride systemen van Nissan maken gebruik van zowel een benzinemotor als een elektromotor om uw auto aan te drijven. Het voertuig kan een van de twee energiebronnen of de gecombineerde kracht van beide aanwenden om je de beste balans te bieden tussen prestaties en efficintie. Als je kiest voor een Nissan hybride model, dan kies je voor een moderne en technologische mobiliteitsoplossing die zich altijd aanpast aan jouw gebruik. Of je nu een kilometervreter bent, een stadsrijder of helemaal niet in een hokje past: je geniet van alle voordelen van elektrisch rijden, znder dat je hoeft te veranderen. ✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!