Stam Nissan Smart Financial lease

 Bent u op zoek naar een nieuwe Nissan, maar wilt u uw spaargeld niet meteen uitgeven? Dan is Nissan Smart Financial lease wellicht de oplossing voor u! Met Nissan Smart Financial lease betaalt u een vast bedrag per maand en rijdt u zorgeloos in uw nieuwe Nissan. U kunt zelf de aanbetaling, looptijd en het slottermijn bepalen, en u kunt zelfs services meefinancieren. Op deze manier profiteert u van een lagere rente op uw financiering.

Wilt u weten wat Nissan Smart Financial lease voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen wij u alles vertellen over de verschillende modellen, financieringsvormen en algemene voorwaarden. Aarzel dus niet en maak snel een afspraak!

OFFERTE SMART FINANCIAL LEASE

 

Onze voordelen

  • Vast maandbedrag
  • Aanbetaling (uit inruil) mogelijk
  • Looptijden van 12 tot 60 maanden
  • Geen maximaal te financieren bedrag
  • Een slottermijn mogelijk
  • Services mee te financieren
  • Meer services betekent lagere rente

BROCHURE BEKIJKEN
Wat is Nissan Smart Financial lease

 Met Nissan Smart Financial Lease kunt u eenvoudig uw zakelijke Nissan financieren, inclusief services. U bepaalt zelf hoeveel u investeert door een vast maandbedrag te betalen, waarbij de aanschafprijs en kosten voor de services in termijnen worden terugbetaald. Dit maandbedrag bestaat uit zowel rente als aflossing. Hoe meer services u kiest, hoe lager de rente en hoe meer u profiteert.

Door te kiezen voor een eventuele aanbetaling of slottermijn kunt u uw maandlasten verlagen. Aan het einde van de leaseovereenkomst bent u volledig eigenaar van de auto. Bij Nissan Smart Financial Lease kunt u rekenen op flexibiliteit en transparantie. Bovendien werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen en apparatuur om de kwaliteit van uw Nissan te garanderen.

Benieuwd naar wat Nissan Smart Financial Lease voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de mogelijkheden.

BASIC

Zonder aanschaf van services

Personenauto's 8,4% rente
Bedrijfswagens 8,4% renteALL-IN


Bij aanschaf van verlengde garantie en een onderhoudscontract

Personenwagens 6,4% rente

Modellen 

Nissan Juke

Vanaf €339 per maand*
VRAAG OFFERTE AAN
 

Nissan Qashqai

Vanaf €399 per maand*
VRAAG OFFERTE AAN
 

Nissan X-Trail

Vanaf €579 per maand*

VRAAG OFFERTE AAN
 

Nissan Leaf

Vanaf €309 per maand*

VRAAG OFFERTE AAN
 

Nissan Ariya

Vanaf €519 per maand*

VRAAG OFFERTE AAN
 
 
Nissan Townstar
Vanaf €299 per maand*
VRAAG OFFERTE AAN
 
Nissan Primastar

Vanaf €254 per maand*

VRAAG OFFERTE AAN
 
Nissan Interstar

Vanaf €254 per maand*

VRAAG OFFERTE AAN

Verlengde garantie

Onze verlengde garantie is een belangrijke service die wij aanbieden aan onze klanten. Het is ontworpen om u maximale zekerheid te bieden voor een extra periode van 1, 2, 3 of 4 jaar na afloop van de fabrieksgarantie. Dit betekent dat u gedurende deze extra periode kunt genieten van dezelfde bescherming tegen onverwachte mechanische of elektrische defecten als tijdens de fabrieksgarantieperiode.

Bij eventuele reparaties of vervangingen maken wij altijd gebruik van originele Nissan-onderdelen en ervaren Nissan-opgeleide technici. Dit garandeert dat uw voertuig op een professionele en efficinte manier wordt gerepareerd en dat het de kwaliteit en betrouwbaarheid behoudt die u van Nissan verwacht.

Bovendien is ons verlengde garantiecontract gekoppeld aan uw voertuig en dus overdraagbaar. Dit betekent dat als u uw voertuig verkoopt voordat het contract afloopt, de nieuwe eigenaar de resterende garantieperiode kan gebruiken. Bovendien is het mogelijk om een bestaand contract te verlengen, tot een maximum van 4 jaar na afloop van de fabrieksgarantie. Ook is het mogelijk om het totaalkilometrage van het contract te verhogen tot een maximum van 200.000 km.

Tot slot bieden wij Nissan Assistance aan in heel Europa, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Als u problemen ondervindt tijdens het rijden, zijn wij altijd beschikbaar om u te helpen. Dit biedt u nog meer gemoedsrust en zekerheid, zodat u vol vertrouwen de weg op kunt gaan met uw Nissan.

MEER INFORMATIE

 Nissan onderhoudscontract

Bent u op zoek naar een manier om de onderhoudskosten van uw Nissan te verlagen en te weten waar u aan toe bent met de kosten van voorgeschreven onderhoud? Overweeg dan ons Nissan onderhoudscontract. Met dit contract krijgt u dekking van het door de fabrikant voorgeschreven onderhoudsprogramma en weet u altijd wanneer uw voertuig onderhoud nodig heeft en wat de kosten zijn. Bovendien zijn de onderhoudskosten gemiddeld 15% lager dan wanneer u losse beurten afneemt.Onze Nissan gecertificeerde technici voeren alle werkzaamheden uit, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw voertuig op de best mogelijke manier wordt onderhouden. En als u onderweg problemen ondervindt, bieden wij 24/7 Nissan Assistance in heel Europa. Zo kunt u met een gerust hart de weg op gaan.

Het Nissan onderhoudscontract is niet alleen handig voor u, maar ook voor de toekomstige eigenaar van uw voertuig. Het contract is namelijk overdraagbaar bij de verkoop van uw voertuig. Hierdoor kan de nieuwe eigenaar profiteren van de resterende onderhoudscontractperiode en wordt de verkoopwaarde van uw voertuig mogelijk verhoogd.

Kies voor gemak, bespaar kosten en behoud de waarde van uw Nissan met ons Nissan onderhoudscontract.

MEER INFORMATIE

Veelgestelde vragen over de Nissan Juke

UIT WELKE SERVICES KAN IK KIEZEN?

Door de services mee te nemen in uw financiering betaalt u de services mee in uw maandtermijn. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor Verlengde Garantie en een Nissan Onderhoudscontract.

Het uitbreiden van de standaard Nissan-garantie voor een langere periode of meer kilometers geeft u de tijd om maximaal van uw Nissan te profiteren. En met een Nissan Onderhoudscontract weet u gedurende de contractperiode precies waar u aan toe bent met betrekking tot de kosten van het reguliere onderhoud van uw Nissan. Een Nissan Onderhoudscontract is voordeliger dan de kosten van alle losse onderhoudsbeurten bij elkaar opgeteld.

KAN IK MIJN HUIDIGE AUTO GEBRUIKEN ALS AANBETALING?

Met Nissan Smart Financial lease kunt u ervoor kiezen om een gedeelte of het gehele bedrag te financieren. Een aanbetaling is mogelijk door inleg van uw spaargeld of op basis van de inruilwaarde van uw huidige auto. Het is mogelijk om uw huidige auto in te ruilen. Wij zullen hier een inruilwaarde voor berekenen en deze waarde in mindering brengen op het te financieren bedrag. Stam kan u indien gewenst vrijblijvend een inruilvoorstel doen.

Indien er op de betreffende auto nog een lening loopt, kan deze in overleg worden overgenomen in de nieuw aan te vragen financiering.

WAT IS EEN SLOTTERMIJN?

Het vooraf afgesproken slottermijn betaalt u aan het einde van uw financiering in een keer terug. Gedurende de looptijd betaalt u over dit bedrag alleen rente en geen aflossing. Hierdoor verlaagt u uw maandelijkse lasten gedurende de looptijd. Het maximaal toegestane slottermijn is afhankelijk van de autoprijs en de gekozen looptijd. De slottermijn kan eventueel ook nog door gefinancierd worden.

WELKE LOOPTIJDEN ZIJN MOGELIJK?

Met Nissan Smart Financial lease heeft u de keuze uit 24, 36, 48 of 60 maanden looptijd. Hoe langer de looptijd, hoe lager uw maandtermijn.

KAN IK GEDURENDE MIJN LOOPTIJD EXTRA AFLOSSEN?

 

*Nissan Smart Financing is geldig op nieuwe zakelijke Nissan-personenauto-orders. Jaarlijks kostenpercentage van 8,4% bij autofinanciering zonder Verlengde garantie of Onderhoudscontract, 6,4% bij aanschaf (al dan niet meegefinancierd) Verlengde Garantie en Onderhoudscontract. Voor Nissan Smart Financing looptijden beschikbaar van 12 tot 60 maanden. Maximaal te financieren bedrag bij 6,4% is €25.000, en 8,4% geen maximaal te financieren bedrag. Een slottermijn mogelijk. Een 3,9% voorraad actie is uitsluitend geldig op Ariya en Qashqai, met een maximale looptijd van 36 maanden en € 30.000 te financieren. De max. slottermijn hangt af van de looptijd van de financiering en berekend o.b.v. waarde van de auto (40% bij 36 maanden, 30% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden financiering). Bekijk hier de algemene voorwaarden die op het financial lease van toepassing zijn. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten/), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Financial lease met vaste debetrentevoet wordt verstrekt door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781). Bedragen en percentages zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen en typfouten voorbehouden. *Leaf 39kWh en Ariya 63kWh Engage SV inclusief € 2950,- subsidie als extra aanbetaling bovenop de normale aanbetaling, o.b.v. consumentenadviesprijs met Verlengde Garantie en Onderhoudscontract, slottermijn kredietbedrag, looptijd 60 maanden. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet/Jaarlijkse kostenpercentage van 6,4%.

Tarief Onderhoud gebaseerd op 5 jaar 100.000/150.000 km. Tarief Verlengde Garantie gebaseerd op 1 jaar tot 100.000 km. Meer informatie over de overheidsubsidie, klik hier. Kortingen afhankelijk van gekozen auto.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!