Nissan Emissie service

De motor van een Nissan gaat langer mee met de emissie service. De olie in de motor van je auto moet regelmatig ververst worden. Dit voert Stam automatisch uit bij een standaard onderhoudsbeurt. Olie verversen betekent echter niet dat de motor van je Nissan weer volledig schoon is. Aanslag van oude olie kan nieuwe olie veel sneller vervuilen.

WERKPLAATS AFSPRAAK

EMISSIE SERVICE OFFERTE

Waarom Emissie service?

Je kan het vergelijken met een friteuse die nieuw vet krijgt. Alleen het verwijderen van de vloeistof is daar ook niet genoeg. Vuil en resten blijven in de pan kleven. Zo ook bij motorolie; als de resten blijven zitten wordt de olie sneller vuil en zijn de prestaties aanzienlijk minder, waardoor een Nissan minder lang dan normaal kan profiteren van de optimale conditie van de olie.Door de motor te reinigen voorafgaand aan de verversing, behoudt de nieuwe olie langer zijn smerende eigenschappen. Gelijktijdig met de nieuwe olie wordt een conditioner toegevoegd die er onder andere voor zorgt dat de olie beter hecht aan de onderdelen. Daardoor vindt er minder slijtage plaats tijdens de koude start n wordt toekomstige vervuiling maximaal tegengegaan. Zo verleng je de levensduur van je motor. Wij adviseren wij een emissie service voor olie verversing. De nieuwe olie houdt dan langer zijn smerende eigenschappen en de uitstoot is veel schoner.

Wanneer Emissie service?

Wij raden de emissie service standaard aan bij elke onderhoudsbeurt van een Nissan, dus gemiddeld eens per jaar. De emissie service kan je perfect combineren met olie verversen. Wij voegen dan een conditioner toe samen met de olie. Die beschermt tegen extra slijtage tijdens een koude start en houdt vervuiling maximaal tegen.

Dankzij de emissie service verleng je de levensduur van jouw motor. Een emissie service voor Nissan kost bij Stam Nissan slechts €49,95. Maak direct online een werkplaatsafspraak.

Advies over Emissie service

Bij Stam Nissan kan je advies inwinnen over emissie service voor je Nissan. Je ontvangt bij ons een eerlijk advies over de beste oplossing. Onze autotechnici zijn gediplomeerd en beschikken over ervaring met dit product. Vooraf ontvang je een heldere en eerlijke offerte zonder onverwachte kosten achteraf. Indien nodig nemen onze serviceadviseurs contact met op om te overleggen over extra benodigde reparaties. Is je Nissan toe aan een onderhoudsbeurt? Of vermoed je dat de motor emissie service kan gebruiken? Maak online een afspraak met Stam Nissan. Je bent van harte welkom in n van onze werkplaatsen.

WERKPLAATS AFSPRAAK

EMISSIE SERVICE OFFERTE

Onderhoud voor de auto nodig?

Wij regelen alles!

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!