Nissan bougies

Nissan bougies zijn essentile onderdelen om de motor te laten draaien en je Nissan voort te bewegen. Bougies geven na een bepaalde tijd een minder goede vonk waardoor de motor minder goed gaat lopen. Kom daarom gerust eens langs onze werkplaats om de bougies te laten controleren en/of vervangen. Stam Nissan staat voor je klaar!


WERKPLAATS AFSPRAAK

BOUGIES OFFERTEWat doen Nissan bougies?

Bougies maken, heel precies op tijd, de vonk die het luchtbrandstof mengsel in de cilinders van de benzinemotor laten ontbranden. Zo ontstaat de kracht die jouw Nissan aandrijft. Auto’s met een dieselmotor hebben geen bougies. Wanneer de Nissan bougies geen goede vonk meer geven is de kans groot dat je Nissan slecht start en/of slecht gaat lopen. Laat deze dus op tijd vervangen.

Wanneer de bougies vervangen?

Een bougie is een slijtage onderhevig onderdeel. Als bougies niet meer goed vonken of niet precies op tijd vonken moeten ze vervangen worden. Bougies worden in principe altijd per set vervangen. Nissan schrijft per model auto voor wanneer de bougies vervangen moeten worden. Dit valt (vrijwel) altijd samen met een onderhoudsbeurt.

Wat als je de bougies niet tijdig vervangt?

Wanneer je de Nissan bougies niet tijdig vervangt gaan deze gaan haperen. Het gevolg hiervan is dat de Nissan motor onregelmatig gaat draaien. Je merkt dan dat de auto minder soepel loopt en ook kan je bij het starten van de motor problemen ervaren. Een onregelmatig draaiende motor zorgt voor veel slijtage en kan de motor beschadigen. Ook loopt het vermogen van de motor terug waardoor normaal rijden steeds moeilijker wordt.

Garantie op bougies vervangen

Wij bieden 12 maanden garantie op service en onderhoud uitgevoerd door Stam aan je Nissan. Onze garantie geldt zowel op het onderdeel als op ons uurloon zodat je gegarandeerd bent van een vaste prijs. Dus wanneer je bij ons Nissan bougies laat vervangen dan weet je dat dit zeer vakkundig gebeurt. Toch binnen 12 maanden een defect? Wij herstellen dit kosteloos!

Kosten Nissan bougies

Het vervangen van de Nissan bougies bij Stam kan al vanaf € 46,- per set. Deze bougies zijn van originele Nissan kwaliteit waarbij wij dus garantie leveren op de onderdelen en het arbeidsloon. Doordat wij werken met all-in prijzen kom je nooit voor verassingen te staan. Wanneer wij een prijsindicatie geven dan betreft dit de kosten voor de bougies zelf alsmede het uurloon. Nissan bougies vervangen doe je bij Stam zodat je verzekerd bent van vakkundig herstel en een zeer goede all-in prijs!

WERKPLAATS AFSPRAAK

BOUGIES OFFERTE


Onderhoud voor de auto nodig?

Wij regelen alles!

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!