Nissan Now: Alles over jouw Nissan op je smartphone

Nissan Now is de online plek waar jij als eigenaar van een Nissan alles kunt vinden wat je nodig hebt om nog meer te genieten van jouw Nissan. Profiteer van speciale aanbiedingen, unieke kortingen en persoonlijke service op maat. Het is jouw contactpunt met Nissan. De plek waar je naartoe kunt gaan om met Nissan te praten , de volgende onderhoudsbeurt af te spreken en nog veel meer. Bovendien is Nissan Now helemaal van en voor jouw, dus schrijf je nu gratis in. 

REGISTREER VOOR NISSAN NOW

Openen vanuit elk apparaat 

In de Nissan Now app vind je alle informatie over jouw auto en kun je gebruik maken van de vele handige functies! Met een gepersonaliseerd account op basis van jouw kenteken, is je Nissan altijd binnen handbereik, beschikbaar op je smartphone, tablet en computer via www.nissannow.nl.

Uw Nissan beheren

Je kan via het platform uw Nissan(s) beheren en alle gerelateerde informatie bekijken, zoals offertes en online geplande onderhoudsbeurten, beheer van verbonden diensten, navigatie-updates en nog veel meer. 

Word beloond

Wij vinden dat je als Nissan-eigenaar beloond moet worden. Daarom geven we je de kans om u aan te melden voor exclusieve toegang tot allerlei geweldige evenementen, VIP-ervaringen en diensten. 

Nissan driver guide app

Ontdek jouw Nissan op je smartphone, tablet of computer. Krijg toegang tot de volledig elektronische versie van de Quick Reference Guide en zie de uitleg voor de verschillende dashboardlampjes meteen op uw scherm dankzij augmented reality-technologie. 

NISSAN NOW

  

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!