Nissan remblokken

Om de veiligheid op de weg te waarborgen voor zowel jezelf als andere weggebruikers, is het cruciaal dat de remmen goed functioneren. Daarom is het van groot belang dat de Nissan remblokken in optimale staat verkeren. Door te zorgen voor goede remblokken, wordt de remweg verkort en kun je in geval van nood snel tot stilstand komen. Bezoek onze werkplaats gerust om de remblokken te laten controleren of vraag online een offerte aan.


WERKPLAATS AFSPRAAK

REMBLOKKEN OFFERTEWat doen remblokken?

Remblokken zorgen ervoor dat je kunt remmen met je Nissan. De remblokken zitten verwerkt in een zogenaamde remklauw. Deze remklauw zit om de remschijf bevestigd en wanneer je op de rem trapt drukt deze remklauw de remblokken tegen de remschijf aan waardoor de Nissan tot stilstand komt. Nissan remblokken bestaan uit frictiemateriaal dat voor de wrijving zorgt op jouw remschijf. Door deze wrijving remt de Nissan af en komt uiteindelijk tot stilstand.

Wanneer Nissan remblokken vervangen?

Wanneer de Nissan remblokken vervangen moeten worden hangt erg af van de rijstijl. Wanneer veel in de stad wordt gereden slijten de remblokken sneller dan wanneer het merendeel op de snelweg gereden wordt. Als de remmen echt versleten zijn herken je dit door een schurend geluid, de remweg die langer wordt en het rempedaal dat anders aanvoelt. Remschijven gaan doorgaans twee keer zo lang mee dan remblokken.

Wat als je de remblokken niet op tijd vervangt?

Wanneer de Nissan remblokken niet tijdig vervangen worden zullen de remblokken dusdanig hard verslijten dat het metalen plaatje achter de remblokken in contact komt met de Nissan remschijf. Doordat er geen frictiemateriaal aanwezig is tussen de remschijf en de remklauw wordt er tijdens het remmen metaal op metaal gedrukt. Hierdoor remt de Nissan gevaarlijk slecht met alle gevolgen van dien. Bovendien worden de remschijven hierdoor volledig kapot gereden. Tijdig vervangen is dus erg belangrijk.

Garantie op Nissan remblokken

Wij bieden 12 maanden garantie op service en onderhoud aan een Nissan. Onze garantie geldt zowel op de remblokken als op ons uurloon zodat je achteraf nooit voor onverwachte verassingen komt te staan. Door deze uitgebreide garantie weet je dat service en onderhoud aan je Nissan zeer vakkundig gebeurt. Toch binnen 12 maanden een defect? Wij herstellen dit kosteloos!

Prijs Nissan remblokken

Het vervangen van de Nissan remblokken is bij Stam zr voordelig. Dit zijn officile Nissan remblokken zodat je verzekerd bent van topkwaliteit. Wij werken altijd met all-in prijzen zodat je nooit achteraf voor verassingen komt te staan. Wij geven een vaste prijs waarin de analyse, het arbeidsloon en de onderdeelkosten zitten opgenomen. Nissan remblokken vervangen doe je bij Stam zodat je verzekerd bent van een vaste lage prijs en zeer vakkundig herstel.


Onderhoud voor de auto nodig?

Wij regelen alles!

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!