Stam Nissan modellen


Nissan Micra

De Nissan Micra is een compacte en wendbare auto die perfect is voor het rijden in de stad. Met zijn zuinige brandstofverbruik en moderne features, zoals een achteruitrijcamera en automatische airconditioning, is de Micra een ideale keuze voor stadsrijders die op zoek zijn naar een betrouwbare en comfortabele auto

Nissan Juke

De Nissan Juke is een compacte crossover met een uniek en gedurfd design. Hij biedt een goede rijervaring en is uitgerust met de nieuwste technologieŽn voor comfort en veiligheid. Verken de stad en ga op avontuur met de Juke.

Nissan Qashqai

De Nissan Qashqai is een ruime en veelzijdige crossover die perfect is voor het gezinsleven. Hij biedt een hoog niveau van comfort, efficiŽnte motoren en geavanceerde veiligheids- en connectiviteitsfuncties. Ontdek hoe de Qashqai jouw dagelijkse ritten kan verbeteren.

Nissan LEAF

De Nissan LEAF is 's werelds best verkochte elektrische auto. Met een actieradius van maximaal 385 km, een stijlvol en comfortabel interieur en geavanceerde technologieŽn, is het een geweldige keuze voor wie milieubewust wil rijden.

Nissan Ariya

De Nissan Ariya is een volledig elektrische crossover met een gedurfd en futuristisch design. Hij biedt een ruim interieur, een actieradius van maximaal 500 km en geavanceerde technologieŽn voor een naadloze rijervaring. Ontdek de toekomst van elektrisch rijden met de Ariya

Nissan X-Trail

De Nissan X-TRAIL straalt dynamiek en kracht uit en beschikt over alle laatste nieuwe technologische snufjes van Nissan. De nieuwe generatie X-TRAIL is nog groter en opvallender en heeft alles wat je nodig hebt. ontdek de X-trail bij Stam Nissan. 

Nissan Townstar

De gloednieuwe, elektrische Nissan TOWNSTAR Electric Van is een logische keuze voor bedrijven. Met een indrukwekkend, gecombineerd bereik van maar liefst 301 km kunt u ook op lange werkdagen op deze bestelauto vertrouwen. En omdat de aandrijving geen uitstoot veroorzaakt, kunt u er in de hele stad mee rijden.

Nissan Primastar

De Nissan Primastar is een betrouwbare en ruime bedrijfswagen met verschillende laadruimte-opties en een efficiŽnte aandrijving. Hij is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en biedt geavanceerde veiligheids- en connectiviteitsfuncties. Kies voor de Primastar voor maximale productiviteit.

Nissan Interstar

De Nissan Interstar is een robuuste en duurzame bedrijfswagen met verschillende laadruimte-opties en een krachtige motor. Hij biedt geavanceerde veiligheids- en connectiviteitsfuncties voor een optimale rijervaring. Vertrouw op de Interstar voor de meest veeleisende klussen.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!