Maak kennis met Nissan autoverzekering

Met Nissan Autoverzekering rijd je met een veilig gevoel op weg met je personen- of bedrijfswagen.

Een autoverzekering is in Nederland en de overige Europese Unie verplicht. Door de Nissan Autoverzekering van Stam ga je met een veilig gevoel op pad. Bovendien biedt Stam je gunstige voorwaarden. Ontdek onze scherpe tarieven en vraag online een offerte aan voor een autoverzekering voor je Nissan.

OFFERTE


 

 Vergelijken met andere verzekeringsmaatschappijen?

Bekijk de vergelijkingskaart Renault Verzekeringen en andere verzekeringen.

DOWNLOAD VERGELIJKINGSKAART

 De voordelen van Nissan autoverzekering

Door te kiezen voor de autoverzekering van Stam Nissan maak je gebruik van diverse voordelen. Lees hieronder de voordelen van onze autoverzekering:

 • Tot 5 jaar nieuwwaardekking
 • Voor schadereparaties kan je terecht bij Stam Nissan
 • 24-uurs schadehulplijn
 • Gratis overstapservice
 • Dagelijks opzegbaar
 • Schadeherstel met originele onderdelen
 • Tot 30 dagen vervangende auto tijdens reparaties
 • Onbeperkte dekking voor audio- en navigatiesystemen*
 • Accessoires standaard meeverzekerd**

Nieuwwaarderegeling

Bij de nieuwwaarderegeling wordt bij schade aan jouw auto de laatst bekende nieuwwaarde van een identiek model uitgekeerd. Mocht dit model niet meer verkrijgbaar zijn, dan wordt de laatst bekende waarde uitgekeerd van toen dit model nog wel beschikbaar was. Let op: deze regeling is alleen geldig wanneer je jouw auto nieuw hebt gekocht bij een Nissan-dealer en bij deze dealer een andere auto terugkoopt. In andere gevallen wordt de dagwaarde uitgekeerd. 

Occasionwaarderegeling 

De Nissan autoverzekering biedt de Occasionwaarderegeling, waarmee je tot 5 jaar na aanschaf van jouw occasion het volledige aankoopbedrag vergoed krijgt in geval van total loss of diefstal. Deze regeling is automatisch inbegrepen bij onze verzekering. Onze verkoopadviseurs staan altijd voor je klaar om je meer te vertellen over deze regeling en hoe deze jouw gemoedsrust kan vergroten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Soorten dekkingen

Wettelijke aansprakelijkheid (WA)

De verplichte WA-verzekering kan je aanvullen met een beperkt of volledig casco. Vooral nieuwe of jonge Nissan modellen raden wij aan in combinatie met een volledig casco te verzekeren. Op deze manier ben je optimaal verzekerd, ook in geval van aanrijding en vandalisme.

WA + Beperkt casco

De WA-verzekering is er vooral op gericht mogelijke schade aan derden te verzekeren. Met een beperkt casco dekking ben je tevens verzekerd voor schade door diefstal, brand, storm en ruitbreuk. Wanneer je een occasion aanschaft kan je gebruik maken van de gunstige 2 jaar occasionwaarderegeling.

WA + Volledig casco

Met een beperkt casco ben je nog altijd beperkt verzekerd. Indien je meer zekerheid wenst biedt een verzekering met volledig casco uitkomst. Hierbij ben je onder andere verzekerd voor schade als gevolg van een aanrijding en vandalisme. Bekijk WA + Volledig casco bij Stam.

Aanvullende dekkingen:

Schadeverzekering voor inzittenden

De schadeverzekering voor inzittenden zorgt ervoor dat de inzittenden en hun spullen zijn gedekt. De verzekering biedt dekking voor:

 • Alle spullen die door inzittenden worden vervoerd
 • Materiële gevolgschade in geval van ongeval met letsel
 • De kosten van geneeskundige behandeling ten gevolg van een ongeval met letsel.
Tevens zijn de verzekeringnemer en inwonende gezinsleden verzekerd wanneer zij zich in de auto bevinden

Verkeersrechtsbijstand verzekering 

Met deze verzekering ben je gedekt indien iemand overlijdt of blijvend invalide raakt als gevolg van een ongeval. Het gekozen verzekerde bedrag of een percentage daarvan wordt in zo'n geval uitgekeerd. Bekijk de verzekering voor verkeersrechtsbijstand.

OFFERTE NISSAN VERZEKERING

* = Alle accessoires van de Renault zijn met de autoverzekering standaard mee verzekerd tot een waarde van 10% van de cataloguswaarde van de auto. ** = Alle af-fabriek ingebouwde Renault-audio en/of navigatieapparatuur in jouw auto is ongelimiteerd verzekerd. Druk- en typefouten voorbehouden *** Voor deze actie werken wij samen met cadeaubon.nl. Wij versturen jouw contactgegevens daarom naar cadeaubon.nl, die ervoor zorgt dat jij de Bol.com cadeaukaart thuis ontvangt. Op cadeaubon.nl/privacy vind je meer informatie over hoe cadeaubon.nl omgaat met jouw persoonsgegevens.nl. Actie loopt tot en met 30 november 2023

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!