Nissan Minute service

Ontvang snelle en betrouwbare onderhoudsservice bij enkele Stam Nissan vestigingen met de Nissan Minute Service. Bij ons kun je zonder afspraak van maandag tot en met vrijdag terecht voor normaal onderhoud volgens de voorschriften van Nissan. Of het nu gaat om een defecte lamp, lekke band, rood of oranje storingslampje, remproblemen of ruitenwisbladen, je wordt direct geholpen bij aankomst zonder afspraak.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke service en daarom heb je direct contact met jouw autotechnicus. Voor de meeste reparaties en onderhoudsbeurten hanteren wij all-in prijzen, zodat je een transparante en heldere offerte krijgt zonder verrassingen. Wil je graag een gratis prijsopgave? Dat is geen probleem! Bij Nissan Minute gebruiken wij alleen originele Nissan onderdelen met 1 jaar fabrieksgarantie op onderdelen en arbeidsloon. Zo ben je verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. En alsof dat nog niet genoeg is, zorgen wij voor een uitstekend ontvangst dat je bezoek en de wachttijd aangenaam maakt.

Dus waar wacht je nog op? Kom langs en ervaar onze Nissan Minute Service vandaag nog!

Onze Nissan Minute beloften zijn:

  1. Een direct welkom bij aankomst zonder afspraak voor onderstaande werkzaamheden. Een direct contact met jouw autotechnicus.
  2. Een direct contact met de Autotechnicus.
  3. Controle en herstel van: Defecte lampen, Lekke band, Rood of oranje storingslampje, Remproblemen, Ruitenwisbladen
  4. Voor de meeste reparaties en onderhoudsbeurten worden all-in prijzen gehanteerd die je een transparante en heldere offerte garanderen zonder verrassingen.
  5. Een gratis prijsopgave indien gewenst.
  6. Originele Nissan onderdelen met 1 jaar fabrieksgarantie zowel op onderdelen als arbeidsloon.
  7. Een uitstekend ontvangst veraangenaamt je bezoek en de wachttijd.

Onderhoud voor de auto nodig?

Wij regelen alles!

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!