Rijschoolhouders

Nissan richt zich op het ontwerpen en ontwikkelen van Nissan modellen die alle inzittenden in acht nemen, niet alleen de bestuurder. Dit betekent dat passagiers kunnen genieten van dezelfde mate van comfort, veiligheid, efficiŽntie en rijplezier als de bestuurder. Daarnaast blinkt Nissan uit in belangrijke gebieden zoals duurzaamheid, prijs-kwaliteitverhouding, uitgebreide financieringsmogelijkheden en een betrouwbaar en servicegericht dealernetwerk. Dit maakt Nissan een ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar een lesauto, ongeacht het budget. 

 Nissan als lesauto

Rijscholen stellen terecht hoge eisen aan de lesauto die ze gebruiken tijdens de rijlessen. Zowel instructeurs als leerlingen willen tijdens het leerproces niets aan het toeval overlaten. Bij de aanschaf van een lesauto spelen veiligheid, efficiëntie en kwaliteit dan ook een cruciale rol, evenals aspecten zoals gebruiksgemak, zitcomfort, stuurgedrag, rijcomfort, prijs-kwaliteitverhouding en design. Gelukkig scoren zowel de Nissan Qashqai als de Nissan Juke op al deze kenmerken uitstekend. Beide modellen zijn bovendien officieel goedgekeurd voor gebruik als lesauto, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor rijscholen die op zoek zijn naar een betrouwbare en kwalitatieve lesauto.

Nissan Juke

Wanneer u rijdt in de Nissan Juke, zult u merken dat de intelligente veiligheidssystemen u op een vakkundige manier door iedere verkeerssituatie leiden. Dit zal bijdragen aan uw zelfvertrouwen en geeft een geruststellend gevoel tijdens het rijden. De Nissan Juke is een coupé crossover die niet bedoeld is om onopgemerkt voorbij te rijden. Het unieke ontwerp van de Juke maakt het een opvallende verschijning op de weg, wat de aandacht trekt van medeweggebruikers. Dit kan handig zijn voor rijschoolhouders, omdat het opvallende uiterlijk van de Nissan Juke kan bijdragen aan het vergroten van de zichtbaarheid van de rijschool op de weg. Bovendien biedt de Juke ook uitstekende prestaties, rijcomfort en gebruiksgemak, waardoor het een goede keuze is voor rijscholen die op zoek zijn naar een veilige en comfortabele lesauto.

Nissan Qashqai

De Nissan Qashqai is een pionier in het crossover-segment en is sinds de introductie in 2007 nog steeds een favoriet bij veel autoliefhebbers. Het geavanceerde ontwerp van de Qashqai biedt de typische dynamische prestaties van een hatchback, gecombineerd met de praktische en gewilde stijl van een crossover. Dit maakt het een uitstekende keuze voor rijscholen die op zoek zijn naar een lesauto die zowel prestaties als praktisch gebruiksgemak biedt. Bovendien beschikt de Qashqai over geavanceerde technologieën die de veiligheid van de inzittenden maximaliseren en de rijervaring verbeteren. Door deze technologieën kunnen rijscholen hun leerlingen een veilige en comfortabele leeromgeving bieden, waardoor ze zich beter kunnen concentreren op het aanleren van de rijvaardigheden. De Nissan Qashqai is dan ook een betrouwbare en veelzijdige keuze voor rijschoolhouders die op zoek zijn naar een lesauto van hoge kwaliteit.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!