Nissan Interstar

Benieuwd wat je huidige auto waard is? Bereken geheel vrijblijvend de inruilwaarde.

Bereken

D betrouwbare bestelwagen van Nissan

De Nissan Interstar is een ster op alle fronten. Hij is sterk, betrouwbaar en heeft een bijzonder royale laadruimte. Je kunt de Interstar volledig aanpassen aan jouw wensen en werkzaamheden door het ruime aanbod in aandrijfopties, ombouwopties en indelingen.

Technologie

Nissan Interstar zakelijke leasen

Wat en voor wie is zakelijk leasen?

Zakelijk leasen is uitermate geschikt voor iedereen die een gloednieuwe Nissan Interstar bedrijfswagen wil leasen voor zakelijk gebruik. Er zijn verschillende opties voor zakelijk leasen:

Welke uitgaven zijn inbegrepen?

 • Netto Operational Lease: een interessante, alternatieve manier om jouw Interstar zakelijk 100% te financieren. Je liquide middelen blijven beschikbaar voor jouw core-business en de Interstar komt niet op de balans te staan. Hierdoor wordt jouw solvabiliteit niet aangetast.
 • Financial Lease: Maak gebruik van Financial Lease en houd aanspraak op de fiscaal aantrekkelijke “investeringsaftrek”. Let op, hiervoor moet je wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Informeer hiernaar bij onze verkoopexperts.
 • Full Operational Lease: de meest voorkomende leasevorm bij autoleasing. Logisch ook, omdat je met Full Operational Lease bent gevrijwaard van alle rompslomp en risico’s van het eigenaarschap van een auto.

De Nissan Interstar uitvoeringen

Er zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar van de Nissan Interstar, daarom is er altijd een Interstar die bij U past. Lees hieronder meer over de prijzen van de verschillende uitrustingsniveaus.

Nissan Interstar

Open laadbak

Met het robuuste chassis draait de nieuwe Nissan Interstar met open laadbak zijn hand niet om voor de zwaarste ladingen. Leverbaar met enkele of dubbele cabine.

Vanaf € 30.140

  Nissan Interstar

  Kipper

  De nieuwe Nissan Interstar kipper is gebouwd voor zwaar werk zonder compromissen en is leverbaar met een enkele cabine met drie zitplaatsen, met als optie een extra veilige opbergruimte achter de cabine. De laadvloer kan elektrisch worden bediend vanuit de cabine en kantelt tot 45 om snel en eenvoudig te lossen.

   Nissan Interstar

   Dichte laadbak

   De nieuwe Nissan Interstar met dichte laadbak is ideaal voor kleine verhuizingen of grote bestellingen. De stevige laadruimte is groot genoeg voor 22 m vracht, terwijl de optionele laadklep het gemakkelijk maakt om zwaardere voorwerpen te vervoeren.

    Veelgestelde vragen over de Nissan Interstar

    Kan ik de Nissan Interstar ook zakelijk leasen?

    Ja, je kunt de Nissan TOWNSTAR ook zakelijk leasen. Meer informatie over zakelijk leasen vind je hier.

    Is de Nissan Interstar ook als automaat leverbaar?

    Ja, de Nissan Interstar is leverbaar met een handgeschakelde en een halfautomatische versnellingsbak.

    Wat zijn de specificaties van de batterij van de Nissan Interstar?

    De batterij is een lithium-ion met een bruikbare capaciteit van 45 kWh. Hij weegt ongeveer 320 kg en heeft de volgende afmetingen: 1.315 x 920 x 251 mm. Voor versies met snellaadoptie is hij voorzien van koelvloeistof.

    In welke uitvoeringen is de Nissan Interstar verkrijgbaar?

    De Nissan Interstar is verkrijgbaar als gesloten bestelwagen, met een open of dichte laadbak met en een kipper.

    ✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

    Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!