NissanConnect service-app

De NissanConnect Services-app biedt de mogelijkheid om op afstand functies voor veiligheid en comfort te bedienen en persoonlijke meldingen in te stellen, en houdt je altijd op de hoogte over jouw auto.

De NissanConnect app met jouw Nissan koppelen

ontdek hoe je de NissanConnect app kan koppelen met jouw Nissan, selecteer het Nissan model die je bezit en volg de stappen. 


SELECTEER ARIYA

SELECTEER JUKE

SELECTEER LEAF

SELECTEER QASHQAI

SELECTEER TOWNSTAR
     

Ontdek en beheer jouw NissanConnect Services in de Nissan Store

In de NissanConnect app zit de Nissan Store, in deze store kan je eenvoudig jouw NissanConnect Services beheren. Wanneer een gratis service verlopen is, kan je in de Nissan Store de prijs bekijken voor het vernieuwen van de service en deze direct vernieuwen.

Met NissanCONNECT blijft je altijd verbonden met jouw Nissan en kunt profiteren van ondersteuning tijdens het rijden, navigatie, gemak, comfort en veiligheid. Verbondenheid kent geen grenzen meer voor jou of jouw auto.

Download de app in de Appstore van Apple of de Play store van Android.

 Op afstandbedienbare functies

AUTOZOEKER

Ben je vergeten waar de auto precies staat? In de NissanCONNECT app vind je makkelijk de locatie van jouw Nissan! 

CLAXON & VERLICHTING

Je kan je auto ook vinden ddoor de verlichting of claxon op afstand in te schakelen. De auto zal dan kort claxoneren en met de lichten knipperen. Het is ook mogelijk om alleen de verlichting te gebruiken als het geluid overlast veroorzaakt. 

OPENEN & SLUITEN

Ben je vergeten jouw Nissan op slot te doen of wil je snel wat pakken uit de auto en heb je de sleutels niet bij je? Met de NissanCONNECT app open en sluit je gemakkelijk jouw Nissan!

KLIMAATBEHEERSING

Is het hoogzomer of is het ijskoud buiten? met klimaatbeheersing kan jij de auto vooraf verwarmen of afkoelen. Zo rijdt je echt comfortabel weg! Let op, dit is alleen voor elektrische auto's. 

 Slimme meldingen via NissanCONNECT

SNELHEIDSMELDING

Als je Nissan aan iemand anders hebt uitgeleend, dan kan je een snelheidslimiet instellen en krijg je een melding als deze limiet overschreden wordt. 

AVONDKLOKMELDING

Wil je niet na een bepaalde tijd in de auto rijden? Stel de rijrijden in via de app, dan zal deze je helpen en herinneren. 

GEBIEDSMELDING

Je kan een geografische grens instellen rondom een gewenst gebied via de app. Elke keer als jouw Nissan dit gebied in of uit rijdt, dan krijg je een melding.

 Voertuigstatus via de Nissan app

BANDENSPANNING

Via de NissanCONNECT app kan je altijd de bandenspanning controleren van jouw Nissan. Op deze manier kan je goed in de gaten houden of ze opgepomt moeten worden. 

OLIEDRUK

Als de auto een lage oliedruk heeft, ontvang je direct een melding op je smartphone.

AIRBAGSTATUS

Waar je ook naartoe rijdt, het is altijd fijn om te weten dat je op je airbags kan vertrouwen. Daarom ontvang je via de NissanConnect app een melding als er iets niet klopt met de airbags van jouw Nissan. 

 Rijgeschieden & analyses

De NissanCONNECT app kan bijhouden hoeveel ritten je hebt gemaakt, de afstand die je hebt afgelegd en hoeveel CO2 je hebt bespaart. Zo kan je nog zuiniger rijden! 

Ondersteuning

Via de app kan je ook gemakkelijk contact opnemen met Nissan als je hulp nodig hebt. Zo kan je direct contact opnemen met de Nissan klantenservice. 

 Batterijbeheer op afstand voor jouw elektrische Nissan

Via de app kan je het batterijniveau op afstand controleren en de batterij op afstand opladen of opladers zoeken. Zo profiteer je optimaal van jouw elektrische Nissan.

Standaardfuncties zijn gratis beschikbaar voor een periode van 7 jaar, vanaf de ingangsdatum van de garantie van uw voertuig. Beschikbare functies zijn afhankelijk van de uitvoering, standaard of enkel als optie (tegen meerprijs).
Om gebruik te kunnen maken van de diensten van NissanConnect, moet u een smartphone hebben met een compatibel iOS- of Android-besturingssysteem en een simkaart met data-optie van een mobiele provider. Download de gratis NissanConnect Services app en maak een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Koppel uw smartphone met uw voertuig, uitgerust met NissanConnect Services, door in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Alle diensten zijn afhankelijk van mobiele netwerkdekking. Het gebruik van wifi in de auto wordt mogelijk gemaakt via een geïntegreerde draadloze internetverbinding. Datapakketten zijn verkrijgbaar via onze roamingpartner [Orange of lokale provider]. De algemene voorwaarden van die partner zijn van toepassing. Wifi in de auto zal vanaf begin 2020 verkrijgbaar zijn met een abonnement (tegen betaling). Neem contact op met uw plaatselijke Nissan-dealer voor meer informatie.

De beschikbaarheid van de Nissan Store services zijn afhankelijk van het land, het model, de uitvoering en de looptijd. Ga voor meer informatie naar uw NissanConnect Services-app of www.nissan.nl.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!