Stam ruitenwissers

 Ruitenwissers op een auto lijken vanzelfsprekend, maar zijn eigenlijk essentieel voor de verkeersveiligheid. Als je ooit in de regen hebt gereden met kapotte ruitenwissers, weet je hoe belangrijk ze zijn om goed zicht te behouden en je ruit vrij te houden van vlekken. Het is daarom belangrijk om de ruitenwissers van je auto op tijd te vervangen, zoals bijvoorbeeld de Stam ruitenwissers.

WERKPLAATS AFSPRAAK

RUITENWISSERS OFFERTE

Wat doen ruitenwissers?

Ruitenwissers zorgen ervoor dat je ruit tijdens een regenbui schoon en droog blijft, waardoor je goed zicht houdt. Bovendien houden ze je ruiten schoon in combinatie met ruitenwisservloeistof. Stam ruitenwissers zijn elektrisch en worden aangedreven door de accu.

Wanneer ruitenwissers vervangen?

Ruitenwissers slijten na veelvuldig gebruik en moeten daarom op tijd worden vervangen. Als ze versleten zijn, drogen de ramen niet goed en laten ze strepen achter. Ook maken ze meer geluid dan normaal. Als je dit merkt, is het tijd om ze te vervangen. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze werkplaats.

Wat gebeurt er als je ruitenwissers niet op tijd vervangt?

Als je ruitenwissers niet op tijd vervangt, zullen ze steeds slechter functioneren en zorgen voor slecht zicht door de ruit tijdens een regenbui. Dit kan gevaarlijk zijn voor jou en andere weggebruikers. Het is daarom belangrijk om je Stam ruitenwissers op tijd te vervangen.

Garantie op Stam ruitenwissers

Wij bieden 12 maanden garantie op onze service en onderhoud aan auto's, inclusief Stam ruitenwissers en uurloon. Zo ben je verzekerd van goede kwaliteit en kom je niet voor verrassingen te staan. Als er binnen 12 maanden iets misgaat, herstellen wij dit kosteloos.

Prijs Stam ruitenwissers vervangen

Bij Stam vervangen wij je ruitenwissers volgens een vaste prijs, inclusief analyse, arbeidsloon en onderdeel. Zo weet je van tevoren wat de kosten zijn en kom je niet voor verrassingen te staan. Wij werken altijd met originele Stam onderdelen en garanderen kwaliteit tegen de laagste prijs.

Onderhoud voor de auto nodig?

Wij regelen alles!

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!