Nissan Ruitenwissers

Ruitenwissers op een Nissan zijn essentieel voor een veilige rit, maar worden vaak over het hoofd gezien. Ze zorgen voor goed zicht tijdens regenachtige omstandigheden en houden de voorruit vrij van vuil en insecten. Zorg er daarom voor dat je de Nissan ruitenwisserbladen tijdig vervangt.

WERKPLAATS AFSPRAAK

RUITENWISSERS OFFERTE

Hoe werken ruitenwissers?

Ruitenwisbladen houden de voorruit schoon en droog tijdens regenachtige omstandigheden. Bovendien helpen ze samen met de ruitenwisservloeistof de voorruit schoon te houden. Ruitenwissers zijn een cruciaal onderdeel van de veiligheidsuitrusting van een Nissan, omdat ze bijdragen aan de verkeersveiligheid. Nissan ruitenwissers zijn elektrische onderdelen die worden aangedreven door de accu.

Wanneer moeten Nissan ruitenwissers worden vervangen?

Ruitenwissers slijten na verloop van tijd door veelvuldig gebruik. Versleten ruitenwisbladen drogen de ramen niet meer goed en laten strepen achter. Ook kan er meer geluid worden geproduceerd. Als je een van deze tekenen begint te merken, is het tijd om de ruitenwisbladen te vervangen. Neem gerust contact op met onze werkplaats voor meer informatie.

Wat gebeurt er als je de ruitenwisbladen niet tijdig vervangt?

Als je de Nissan ruitenwisbladen niet op tijd vervangt, zullen ze steeds minder effectief worden in het schoon en transparant houden van de voorruit. Ze laten strepen achter, drogen de voorruit minder goed en maken steeds meer lawaai. Bij regenachtig weer met slechte ruitenwissers kan het zicht door de voorruit ernstig belemmerd worden, met alle gevolgen van dien. Voor je eigen veiligheid en die van andere weggebruikers is het daarom van essentieel belang om de Nissan ruitenwissers tijdig te vervangen.

Garantie op Nissan ruitenwissers

Wij bieden 12 maanden garantie op service en onderhoud aan een Nissan, inclusief ruitenwissers en arbeidsloon. Op deze manier kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. Door deze uitgebreide garantie weet je dat het onderhoud aan je Nissan zeer vakkundig wordt uitgevoerd. Mocht er binnen 12 maanden toch een defect optreden, dan herstellen wij dit kosteloos.

Prijs voor het vervangen van Nissan ruitenwisbladen

Het vervangen van Nissan ruitenwisbladen bij Stam is voordelig en heeft een vaste prijs. Deze prijs is all-inclusief, zodat je achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Onze prijsopgave omvat altijd een analyse, arbeidsloon en het betreffende onderdeel. Bij Stam Nissan vervang je de ruitenwissers voor topkwaliteit tegen de laagste prijs. Wij gebruiken altijd de originelen onderdelen.

WERKPLAATS AFSPRAAK

RUITENWISSERS OFFERTE

Onderhoud voor de auto nodig?

Wij regelen alles!

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!