Stam Nissan vervangend vervoer

Bij Stam Nissan hebben we begrip voor het feit dat je mobiel wilt blijven, zelfs als je auto bij ons is voor onderhoud of reparatie. Daarom bieden we een breed scala aan vervangend vervoer. We hebben speciale tarieven voor vervangende personenauto's en als je liever op de fiets gaat, kun je gratis gebruik maken van onze leenfietsen.

Bij Stam kan je  kiezen uit de volgende services: 

Bij Stam Nissan kun je kiezen uit de volgende services:

Als je gebruik wilt maken van vervangend vervoer in de vorm van een auto, fiets of onze wegbreng- en ophaalservice, raden wij aan om dit vooraf bij ons te reserveren.


WERKPLAATS AFSPRAAK

LEENFIETS RESERVEREN


Gratis wegbreng- en ophaalservice

De Stam Taxi of wegbreng en ophaal service bieden wij aan klanten die hun auto aanbieden voor Nissan onderhoud werkzaamheden die langer duren dan een uur. Als je gebruikt maakt van deze service verwachten wij je op onderstaand tijdstip bij de vestiging en brengen wij je weg. Bij onze wegbreng en ophaalservice brengen wij de klanten op n gezamenlijk tijdstip naar het door hun aangegeven adres.
Voor een vervangende personenauto berekenen wij een gereduceerd tarief zijnde €28.- per dag (exclusief benzine) voor particuliere klanten.
Nissan Premium pas particuliere klanten betalen een speciaal tarief voor een vangende personen auto zijnde €21.- per dag (exclusief benzine).

WERKPLAATSAFSPRAAK

Onderhoud voor de auto nodig?

Wij regelen alles!

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!