Nissan Schokdempers

Schokdempers zijn een belangrijk onderdeel van je Nissan. Ze zorgen voor een stabiel contact tussen de autobanden en het wegdek, waardoor je auto goed te besturen is en je een comfortabele rijervaring hebt. Zonder schokdempers zou je Nissanletterlijk over de weg stuiteren, met alle gevolgen van dien. Het is daarom belangrijk om deze tijdig te vervangen.

WERKPLAATS AFSPRAAK

SCHOKDEMPER OFFERTE

Wat doen schokdempers?

Schokdempers zijn cilinders gevuld met olie die klappen opvangen. In sommige gevallen zijn schokdempers gasgevuld of elektrisch afstelbaar, afhankelijk van het type auto. Bij het rijden over een drempel drukt de schokdemper in elkaar om de Nissan stabiel op de weg te houden. Elk wiel heeft zijn eigen schokdemper, zodat elk wiel individueel geveerd wordt. De schokdempers in een Nissan zorgen ervoor dat je veilig, stabiel en comfortabel kunt rijden.

Wanneer moet je Nissan schokdempers vervangen?

Hoewel schokdempers gemiddeld ongeveer 180.000 kilometer meegaan, hangt de daadwerkelijke levensduur af van je rijstijl. Als schokdempers slijten en/of lekken, is het tijd om ze te vervangen. Je zult merken dat je Nissan een minder goede wegligging heeft en minder stabiel op de weg ligt. Het kan zijn dat de auto veel zachter of juist veel harder geveerd is. In dat geval raden wij aan om onze werkplaats te bezoeken voor een controle van de schokdempers.

Wat als je de schokdempers niet op tijd vervangt?

Als je met slechte of versleten schokdempers rijdt, merk je dit aan de wegligging van de Nissan. Een auto met slechte schokdempers heeft een slechte balans en laat zich moeilijk besturen. Als een Nissan niet goed op de weg ligt, kan dit leiden tot gevaarlijke situaties. Bezoek daarom gerust onze Nissan werkplaats om de schokdempers te laten controleren.

Garantie op schokdempers

Stam Nissan biedt 12 maanden garantie op service, onderhoud en reparatie. Deze garantie geldt zowel op het arbeidsloon als de kosten van het onderdeel. Door deze uitgebreide garantie ben je als Nissan rijder bij Stam verzekerd van vakkundig en professioneel onderhoud. Als de gedane reparatie toch binnen 12 maanden gebreken vertoont, herstellen wij dit 100% kosteloos!

Prijs Nissan schokdempers

Het vervangen van schokdempers bij Stam Nissan is voordelig. Doordat wij werken met officile Nissan schokdempers, ben je verzekerd van topkwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien werken wij met all-in prijzen, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. In deze all-in prijs zit de analyse

Onderhoud voor de auto nodig?

Wij regelen alles!

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!