Nissan+ Card

Met de Stam Nissan+ Card hoeft u nooit meer tijdens het rijden te zoeken naar de juiste motorolie of in ongunstige weersomstandigheden uw ruitenwisservloeistof bij te vullen. Een bezoek aan uw Stam vestiging is voldoende om van deze gemakken te kunnen genieten. Met de Nissan+ Card kunt u profiteren van diverse voordelen, waaronder:

  • Gratis APK,
  • Vakantiecheck en wintercheck.
  • Gratis motorolie, ruitenwisservloeistof en koelvloeistof laten bijvullen
  • Banden laten repareren,
  • Lampjes laten vervangen en
  • Voorruit laten repareren indien er een ster in zit.
Bovendien krijgt u 10% korting op originele Nissan-accessoires en kunt u op vertoon van uw kaart profiteren van aantrekkelijke speciale acties.
Houd er wel rekening mee dat de Nissan+ Card alleen geldig is bij het Nissan Servicepunt waar u de kaart heeft aangevraagd en/of een van de gelijknamige vestigingen. Uw kaart is persoons- en kenteken gebonden en kan alleen worden gebruikt voor het voertuig waarvoor het is aangevraagd. U kunt alleen gebruik maken van de voordelen als uw Nissan conform het fabrieksvoorschrift wordt onderhouden bij het Nissan Servicepunt waar u de kaart heeft aangeschaft.

looptijd

De looptijd van de Nissan+ Card is een jaar. De ingangsdatum is de datum van facturatie door Stam Nissan. Verder zijn op de kaart de standaard BOVAG-leveringsvoorwaarden Particulier van toepassing. Tot slot worden er regelmatig speciale acties en aanbiedingen gedaan voor Nissan+ Card bezitters, zowel landelijk als individueel bij een of meerdere Nissan Servicepunten.


Onderhoud voor de auto nodig?

Wij regelen alles!

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!