Nissan garantie

Je Nissan is een garantie voor jarenlang rijplezier. Uiteraard leveren wij de nieuwe Nissan in perfecte staat bij je af. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn dan kan je rekenen op onze uitgebreide fabrieksgarantie. Nissan bied namelijk voor de meeste Nissan modellen een standaard fabrieksgarantie van 3 jaar of 100.000 km (wat het eerst wordt bereikt) of 5 jaar en 160.000 km voor bedrijfswagens. 

We beschermen uw voertuig verder met 3 jaar lakgarantie en 12 jaar garantie tegen corrosieperforatie  (beide voor een onbeperkt aantal kilometers).

Er zijn enkele uitzonderingen op de bovenstaande voorwaarden. Raadpleeg uw individuele Nissan garantieboekje en de Nissan onderhoudsdocumentatie die samen met uw voertuig werden geleverd.

 Daarnaast hebben alle originele onderdelen en accessoires 1, 2 of 3 jaar garantie (onbeperkt aantal kilometers), afhankelijk van het soort product. Hierdoor is het gemakkelijker dan ooit om uw Nissan zo goed als nieuw te houden. Download de brochure voor meer informatie.

Verlengde garantie

Totale transparantie

De verlengde garantie-verzekering van Nissan geeft u gemoedsrust na afloop van de fabrieksgarantie. Hiermee kunt u uzelf en uw auto beschermen tegen onvoorziene mechanische of elektrische storingskosten.

De algemene voorwaarden van Nissan zijn van toepassing, afhankelijk van de leeftijd en de kilometerstand van het voertuig.

Flexibiliteit 

Stam Nissan biedt een uitgebreide voertuiggarantie aan in verschillende tijd- en kilometerstanden combinaties. U kunt op elk moment vóór het einde van de standaard fabrieksgarantie het contract voor de Nissan verlengde garantie afsluiten. Bovendien is het ook mogelijk om tijd/kilometers toe te voegen aan een bestaande verlengde garantie. Deze garantie is gekoppeld aan het voertuig en is overdraagbaar bij verkoop, waardoor de nieuwe eigenaar dezelfde gemoedsrust kan ervaren. Vraag uw Nissan-dealer om meer informatie over deze toegevoegde waarde of download de brochure.

Nissan Service Plan

 Met het Nissan Services Plan kunt u uw Nissan gemakkelijk onderhouden zonder onverwachte kosten. Dit plan biedt u een Nissan Onderhoudscontract voor 3, 4 of 5 jaar, waarmee u gedurende deze periode op de hoogte bent van de kosten voor het reguliere onderhoud van uw Nissan. Het afsluiten van een Nissan Onderhoudscontract is voordeliger dan het betalen van alle losse onderhoudsbeurten afzonderlijk. Ook voor gebruikte Nissan's zijn er verschillende onderhoudscontracten beschikbaar.

Naast het Nissan Onderhoudscontract, biedt Nissan ook de mogelijkheid om een Verlengde Garantieverzekering af te sluiten voor extra zekerheid tot wel 7 jaar/200.000 km. Deze verzekering dekt reparatie- of vervangingskosten bij onvoorziene mechanische of elektrische defecten. Zowel het Nissan Onderhoudscontract als de Verlengde Garantieverzekering zijn gekoppeld aan het voertuig en zijn daarom overdraagbaar naar de volgende eigenaar bij verkoop.

Met het Nissan Services Plan kunt u ook profiteren van uitgebreide pechhulpverlening in bijna heel Europa via Nissan Assistance. Dit plan biedt vele voordelen, zoals duidelijkheid over onderhoudskosten, werkzaamheden die worden uitgevoerd door Nissan gecertificeerde technici en 24/7 pechhulpverlening in heel Europa. Bovendien heeft de Verlengde Garantieverzekering geen eigen risico. Informeer bij uw Nissan-dealer naar de mogelijkheden voor uw auto!

Voordelen van het Nissan Services Plan:

  • U weet precies waar u aan toe bent met de kosten van het voorgeschreven onderhoud
  • Alle werkzaamheden worden gedaan door Nissan gecertificeerde technici
  • Nissan Assistance door heel Europa 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Nissan Services contracten zijn overdraagbaar bij de verkoop van uw auto
  • De Nissan Verlengde Garantie verzekering kent geen eigen risico

Lees de brochure om alle voordelen van het Nissan Service Plan te ontdekken. 

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!