Stam Nissan roetfilter reinigen

Roetfilters zijn een standaardonderdeel van de uitlaatsystemen van veel dieselauto's, waaronder verschillende modellen van Nissan. Deze filters vangen schadelijke roetdeeltjes op om de luchtvervuiling te verminderen. Na verloop van tijd raken roetfilters echter verstopt, waardoor de doorstroom van het uitlaatsysteem wordt belemmerd. Dit vermindert het vermogen van jouw Nissan en kan leiden tot dure reparaties als het filter moet worden vervangen. 

WERKPLAATS AFSPRAAK

ROETFILTER REINIGING OFFERTE

Waarom roetfilter reinigen

Om roet filterverstopping te voorkomen, biedt Stam Nissan een voordelige oplossing: roetfilter reiniging. Door de reiniger worden alle roetdeeltjes en andere verontreinigingen losgemaakt en verwijderd, waardoor het roetfilter weer optimaal functioneert. Stam Nissan adviseert om bij iedere onderhoudsbeurt het roetfilter te reinigen om jouw Nissan in goede conditie te houden.

Het reinigen van een roetfilter is veel goedkoper dan het vervangen ervan, en bij Stam Nissan is het zelfs heel voordelig vanaf €29,95 wordt het roetfilter van jouw Nissan gereinigd. Je kunt eenvoudig online een werkplaatsafspraak maken om jouw roetfilter te laten reinigen.

Onze autotechnici zijn gediplomeerd en hebben ervaring met dit product. Bij Stam Nissan kun je terecht voor eerlijk advies over de beste oplossing voor jouw auto. Vooraf ontvang je een heldere en eerlijke offerte zonder onverwachte kosten achteraf. Indien nodig nemen onze serviceadviseurs contact met je op om te overleggen over extra benodigde reparaties.

Afspraak maken

Maak online een afspraak met Stam Nissan en zorg dat jouw Nissan in goede conditie blijft. Voorkom dure reparaties en laat jouw roetfilter reinigen voor slechts € 29,95. Je bent van harte welkom in n van onze werkplaatsen.

WERKPLAATS AFSPRAAK

ROETFILTER REINIGING OFFERTE

Onderhoud voor de auto nodig?

Wij regelen alles!

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!