Nissan Elektrische opties

 Mild-Hybrid

Ontdek de voordelen van elektrificatie met een Mild-Hybrid-auto, de makkelijkste manier om uw ritten meer elektrisch te maken. In een Mild-Hybrid-auto wordt de benzinemotor gebruikt om de wielen aan te sturen, terwijl een lithiumbatterij ondersteuning biedt bij het accelereren, het rijden op een helling of het rustig rijden. Dit resulteert in een verbeterde brandstofefficiëntie en een comfortabelere rit, vooral in situaties van stop-start-verkeer. Het beste van alles is dat er voor u als bestuurder weinig zal veranderen, behalve de voordelen van een elektrisch voertuig.

Hybride

Ervaar de opwindende elektrische mogelijkheden van een hybride voertuig. Hybride auto's zijn uitgerust met zowel een benzinemotor als een elektromotor, waardoor u kunt profiteren van de vele voordelen van elektrisch rijden zonder dat u de auto hoeft op te laden. Het slimme systeem schakelt automatisch tussen elektrische aandrijving, de verbrandingsmotor of een combinatie van beide, afhankelijk van hoe hard u op het gaspedaal trapt. Zo kunt u genieten van een soepele en krachtige rijervaring, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een schonere en duurzamere toekomst.

E-POWER

Met e-POWER krijgt u de krachtige combinatie van een benzinemotor die de batterij oplaadt en een elektrische motor die de wielen aandrijft. Deze technologie biedt vergelijkbare voordelen als een volledig elektrische auto, namelijk minder uitstoot en lagere gebruikskosten. Bovendien hoeft u de auto niet op te laden met een stekker, wat betekent dat u uw rijgewoonten niet hoeft aan te passen. E-POWER maakt ook gebruik van regeneratieve energie om het batterijniveau op peil te houden.

100% elektrisch

Elektrische auto's worden volledig aangedreven door een elektrische motor en een batterijpakket. U hoeft dus nooit meer naar een benzinepomp. Elektrisch rijden is schoner, stiller, energiezuiniger en goedkoper, maar het opladen van de batterij is wel noodzakelijk. Dit betekent dat u voor langere reizen wellicht van tevoren moet plannen en kunt overwegen om een laadpaal of wallbox aan huis te laten installeren. 

Onze elektrische opties in één oogopslag

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!